Aktuality

4.7.2022

Milí přátelé,

zvu vás v úterý 12.7.2022 v 16,30 h. na zajímavé povídání a promítání velmi známého poutního místa Medugorje v Bosně a Hercegovině, které každým rokem navštěvuje řada poutníků. Pojďme si uvědomit posvátnost tohoto místa a říct jaké důležité poslání neustále předává Panenka Marie, která se tam zjevila. Promlouvá a nabádá k otevření srdce, modlitbám k Bohu a k očistě našich duší.
Navštivte s námi toto úžasné místo.Těšíme se na Vaši účast.

3.7.2022

POZVÁNKA na seminář "Dimenze a paralelní světy" v sobotu 9.7.2022 v 9,00 hod.

Přichází nový Zlatý věk lidstva. Proto se frekvence naší matičky Země navyšují a transformují. Máme obrovské štěstí, že žijeme v této přelomové době a můžeme být její součástí. Naskýtá se nám neuvěřitelná možnost obrovského duchovního posunu, zvaného též jako kvantový skok. Kdo se na tyto energie nové doby včas naladí a připraví, snadno vzestoupí s matičkou Zemí a nebude muset prožívat těžké energie v 3D realitě.

Přijďte se naladit, poznat rozdíly mezi dimenzemi a dotknout se paralelních světů. Nebudou chybět ani meditace, pocházející přímo od Zdroje.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost.

13.6.2022

VYSTOUPENÍ VÍTĚZE "TALENT STAR 2021"kategorie ZPĚV Vážení přátelé, zveme Vás na vystoupení skvělého zpěváka a baviče s tenorovým hlasem Karla Gotta. Stal se vítězem talentové soutěže kategorie zpěv "Talent Star 2021". Zaposloucháme se do písní Karla Gotta, Elvise Presleyho aj. krásných písní. Na duši i na srdci nás pohladí Jiří Kura z Jalubí. Vystoupení se uskuteční v sobotu 18:6.2022 od 17-19,00 hod. v prostorách "Oázy poznání", Chittussiho 13, Slezská Ostrava. Vstupné: 240,- Kč. Přihlásit se můžete na webových stránkách www.oazapoznani.cz, v sekci Semináře.

Těšíme se na Vás.

12.6.2022 POZVÁNKA NA RANNÍ OBŘAD FILIPÍNSKÉ LÉČITELKY ESTEL ORBITO PALARIS.

V sobotu 18.6.2022 v 10,30 hod. navštíví a bude opět léčit v "Oáze poznání" vnučka Alexe Orbita Estel Palaris, která patří k duchovní rodině filipínských léčitelů. Ranní setkání probíhá tak, že se Estel sejde s veřejností a klienty a na tomto setkání se léčitelka představí, vysvětlí metodu léčení, zodpoví dotazy, proběhne společná modlitba, žehnání a svěcení vody, předmětů a fotografií nemocných osob. Následně proběhne u každého z přítomných žehnání horkým kokosovým olejem-jde o léčebnou metodu popsanou v Bibli. Po ukončení žehnání probíhá dle zájmu individuální léčení každého pacienta zvlášť.

Přijměte pozvání na tento slavnostní obřad!

28.5.2021

Opět začínáme !!! - sobota 5.6.2021

Konečně máme možnost se znovu setkávat po dlouhé odmlce. Jako první jsem pro Vás připravila seminář Mirka Zelenky na téma Svět skrytý za oponou mysli. Součástí budou také meditace. Přihlašujte se v sekci Semináře, telefonnicky a nebo na e-mail.

Budu se těšit na viděnou s Vámi.

30.4.2021

Změna telefonního čísla.

Od 1.5.2021 můžete pro komunikaci se mnou používat moje mobilní telefonní číslo 603 843 449.

21.1.2021

Milí přátelé,

od nového roku zaznamenávám nové změny a přicházejí mi informace, o které bych se chtěla s vámi podělit. Jsou to dva chanellingy, které mi přišly v noci a doufám, že budou pro vás užitečné a povedou vás na vaši cestě k poznání.

BRÁNY MINULOSTI

Jsem poutníkem minulých časů a teď přišel čas vám říci:

Poslouchejte svou duši, tam je vše zapsáno. Hledejte v sobě své předky. Jsou to strážci pokladů, které v sobě máte a je třeba otevřít tuto pokladnici a rozuzlit nerozuzlené. Dořešit to, co nedokázali vaši předchůdci.Teď máte jedinečnou možnost na sobě zapracovat a také pochopit, že je čas na změnu myšlení, a proto konejte teď ! JSOU OTEVŘENY BRÁNY MINULOSTI !

Pochopte, že máte tuto možnost a jste to vy, kterým dávají vaši předkové plnou důvěru.

Stvořitel praví: Jsem s vámi, tak konejte.

-------

Portál LÁSKY A SRDCE

Slovo LÁSKA - 5 písmen, které vyjadřují to mejcennější, co je ve vás. Je to dar nebes a je jen na vás, jak dokážete otevřít své srdce a dovolit duši, aby prožívala tu nejsilnější emoci a na fyzické úrovni extázi. Láska je jako stolistá růže, která svými okvětními lístky schovává uvnitř ten nejdražší poklad, a to je život. ŽIVOT BEZ LÁSKY NENÍ !

Jen vy, lidé, si sami způsobujete traumata. Zapomínáte, že jste to vy, kteří jiskrou vyslanou ze srdce, zažehnete oheň a dáte láskyplné objetí sobě a všemu živému i neživému kolem vás. Je to nejkrásnější a nejúžasnější symfonie, kterou může člověk zažít. Tak otevřete svá srdce a staňte se dokonalými.

Stvořitel praví: Miluji vás a jsem ve spojení s vámi.

1.1.2021 KRÁSNÝ NOVÝ ROK !

Ať je naplněn láskou a štěstím, splněním přání a hlavně zdravím, úspěchy v osobním i pracovním životě a také přáteli a vším, co vám přinese radost a spokojenost po celý rok 2021 přeje

Helena Čapková

23.12.2020

Moji milí přátelé,

vánoční čas je tady a má nám dát klid, harmonii a možnost prožívat radostné chvíle. Uvědomujeme si všichni, že letošní vánoční svátky jsou a budou laděny jinak, neboť současná situace je ovlivňuje po všech stránkách. Přesto bych si přála v tento sváteční čas, aby jste stejně jako já naplňovali svou duši pokorou, vzájemnou úctou a láskou a ať tento pocit si v duši uchováme všichni pro další dny roku 2021.

Klidné a láskyplné vánoční svátky přeje

Helena Čapková

2.9.2020

Milí přátelé,

chtěla bych se s vámi podělit o pocit štěstí a radosti v mé duši, neboť byl sdělen tento níže uvedený vzkaz mistryní Nadou k světelnému portálu Lásky a Srdce, jenž mám vytvořen na zahradě a tento vzkaz je pro vás všechny.

Jsem mistryně, jsem Nada

a mám vás vskutku ráda.

Nyní přicházím k Vám,

božskou lásku vám dám.

Jsem vládkyní kosmického paprsku lásky,

ten vám odnese ze života vrásky.

Prozářím život váš,

nyní započal čas se radovat.

Dne 18.4.2020 v ranních hodinách, byl úspěšně otevřen v "Oáze poznání" v pořadí již čtvrtý portál světla v České republice. Vše proběhlo za přítomnosti překrásných bytostí světla, pod přímým dohledem Stvořitele. Jedná se o světelný portál Lásky, kterou město Ostrava, tak zoufale potřebuje.

Tento portál oplývá vibracemi čisté lásky a vesmírné sounáležitosti. Přináší do Vašich srdcí i životů tu nejčistší esenci lásky, společně se sjednocujícími, uklidňujícími a konejšivými vibracemi energie z jediného a pravého Zdroje.

Zatoužíte-li po pocitu bezmezné a bezpodmínečné lásky nalaďte se na tento portál.

Tam kde se člověk cítí sám, odstrkován a nemilován, nechť vezme si světlo z portálu mého.

Ať portál Lásky vyzařuje své růžové energie na všechny světové strany a naplní srdce každého z Vás.

Přeji Vám mí drazí lidé, ať vaše životy naplní se kosmickou láskou, která přichází z nevyčerpatelného zdroje vesmíru a je určená přímo Vám.

Přineste si tuto božskou lásku do svých domovů, prozařte jí vaše starosti i radosti.

Pošlete ji každému živému tvorovi na planetě Zemi, okolním planetám i celému vesmíru. Poté již pouze vyčkejte na zázrak, který za Vás vykoná.

Portál Lásky bude lidstvu sloužit, tak dlouho, dokud lidé nepochopí, že láska se nedělí, ale násobí. Dokud v životě nezavládne klid a mír.

Ať každá buňka vašeho těla přijme a načerpá tolik lásky, kolik je jen schopná, začne ji vyzařovat a následně posílat dále do svého okolí.

V té chvíli rozsvítí se celý svět. Amen

A Stvořitel pravil: Běžte a milujte se stejně tak, jako já miluji Vás, mé nebeské děti.

Text předala Radka Valouchová, členka Vyšehradského portálu světla.

.......................................

10.4.2020

Velikonoční přání

Krásné a požehnané svátky jara přeje všem

Helena Čapková

25.3.2020

Zamyšlení

Nosíme roušku, skoro nevycházíme z domu, přesto řada lidí v sobě bojuje se strachem, obavami a je ovlivňována médií. Situaci s koronavirem, ke které došlo u nás i ve světě, sice nelze podceňovat, přesto mé myšlenky se ubírají tou lepší cestou ... bez obav a stresu, a to se snažím šířit v mém pracovním kolektivu a také v rodině. Jsem ráda za to, že svítí sluníčko a dodává lidem nejen světlo, ale také pozitivní energii.

Doufám, že tento současný stav přinese lidem nejen větší uvědomění sama sebe, svých hodnot, ale také vážit si jeden druhého a navzájem si pomáhat. Je zapotřebí více lásky, úcty, ohleduplnosti a také porozumění. Planeta Země potřebuje pomoc, podporu a pochopení, že to co se děje je nepřijatelné a je nejvyšší čas to změnit a to můžeme jenom my, obyvatelé této nádherné planety. Tak udělejme vše pro zlepšení, snažme se o to každý den a každý člověk dle svých možností.

Přeji všem hodně sil, zdravého rozumu a hlavně toho důležitého poznání, že vše, co se děje se děje v zájmu Nejvyššího dobra pro všechny a je třeba tyto události přijmout a udělat maximum pro ozdravení sebe i planety.

Helena Čapková

31.12.2019

PF 2020

Milí přátelé,

přeji Vám všem krásného a veselého Silvestra a šťastné vykročení do r. 2020 v lásce, radosti a v naplnění všeho, co nám dává smysl v našem životě.

Mějte se láskyplně po celý rok 2020 a já se těším opět s Vámi na viděnou při akcích v Oáze poznání :-).

Helena Čapková

24.12.2019

ŠTĚDRÝ DEN

V kalendáři je jen jeden Štedrý den, kdy oslavujeme Adama a Evu, symbol muže a ženy, ráje a hojností a čekáme, že uvidíme zlaté prasátko. Přitom máme tisíce možností, situací a prožitků, které nám dávají zažít štědrost každý den. Je jen na nás, jak dokážeme štědrost vnímat a obohacovat náš život dary, které máme kolem sebe, které dostáváme a nebo si dáváme.

Vánoční čas je na konci roku tou třešničkou, kdy si ve svátečních chvílích uvědomujeme důležitost našich duší, hladíme je vzájemnou láskou, porozuměním a rodinnou idylou. Tato doba je také časem bilancování, co se nám podařilo, co méně a jaké změny chceme realizovat ve svém životě, jaká bude další naše cesta.

Přeji Vám, abyste v tyto dny proživali své vnitřní dítě, které se dokáže srdečně smát, radovat a bezstarostně žít. Užívejte si naplno lásku, štěstí, klid a spokojenost v kruhu svých blízkých a s radostí, v pokoře a s Božím požehnáním vykročte do nového roku 2020.

Helena Čapková

16.11.2019

POZVÁNKA NA RANNÍ OBŘAD FILIPÍNSKÉ LÉČITELKY ESTEL ORBITO PALARIS.

V sobotu 16.11.2019 v 10,30 hod. navštíví a bude opět léčit v "Oáze poznání" vnučka Alexe Orbita Estel Palaris, která patří k duchovní rodině filipínských léčitelů. Ranní setkání probíhá tak, že se Estel sejde sto veřejností a klienty a na tomto setkání se léčitelka představí, vysvětlí metodu léčení, zodpoví dotazy, proběhne společná modlitba, žehnání a svěcení vody, předmětů a fotografií nemocných osob. Následně proběhne u každého z přítomných žehnání horkým kokosovým olejem-jde o léčebnou metodu popsanou v Bibli. Po ukončení žehnání probíhá dle zájmu individuální léčení každého pacienta zvlášť.

Přijměte pozvání na tento slavnostní obřad!

28.1.2019

POZVÁNKA NA PŘEDNÁŠKU: Únor v Čínské Metafyzice aneb Tygr v roce Prasete

Srdečně Vás zvu v pátek 1.2.2019 v 17,00 hod. na přednášku z oblasti Feng Shui. 4.2. 2019 nám začne první měsíc nového Čínského roku - měsíc ohnivého Tygra v roce zemského Prasete. Dozvíte se více o novém roku podle Solárního a Lunárního kalendáře, o charakteru nového roku podle nebeských i zemských vlivů, o celkovém potenciálu roku z pohledu Ba Zi - čínské astrologie a také jak se na nový rok 2019 připravit.

Přijďte si poslechnout zajímavé povídání Petra Fridricha o hojnosti a štěstí, které nový rok Prasete přinese.

27.1.2019

Milí přátelé,

dnešním dnem byla zapsána do rejstříku moje nezisková společnost Oáza poznání, harmonie a klidu, z.s. I nadále bude moje činnost zaměřena na duchovní přednášky, semináře, kurzy a akce, které Vás povedou na cestě k rozvoji sebe sama, k získávání dalších poznatků a hlavně víry v duchovní bytí. Hlavním smyslem života je láska, vzájemná úcta a harmonie ve vztazích a velmi důležitý klid pro jakékoliv rozhodování a jednání. Tyto atributy jsou pilíři na naší společné cestě, na nás všech záleží osud naší planety Země. Je zapotřebí se neustále vzdělávat, učit se a posouvat nejen v technické a ekonomické sféře, ale také i v duchovní oblasti, tj. uvědomovat si kdo jsme, proč jsme tady, čeho chceme v pracovním i v osobním životě dosáhnout a hlavně dát šanci rozvoji své duše, svých duchovních schopností. Díky zklidněné mysli a harmonického stavu můžeme toho dosáhnout. Věřím, že najdeme společnou cestu a Oáza poznání, harmonie a klidu, z.s. bude Vaší oázou a poznáním k naplnění životních úkolů.

31.12.2018

KRÁSNÝ A POŽEHNANÝ NOVÝ ROK 2019 !

Přichází poslední den roku, kdy člověk by měl na chvíli zklidnit a bilancovat co vše za ten rok udělal a neudělal. Avšak současná uspěchaná doba již nečeká a neohlíží se zpět, žene se dopředu mílovými kroky a nás čekají nové zážitky, nové zkušenosti, nová setkání a nová poznání jak v pracovním, tak v osobním životě. A tak Vám na prahu toho nového roku 2019 přeji veselého Silvestra a hlavně šťastné vykročení do dalšího roku s optimismem, s vírou v sebe a konejte dobro, neboť láska, která bude provázet každý Váš krok, bude hladit Vaši duši a Vy budete odměněni. Je to jen o tom poznání a pochopení.

Těším se opět na setkávání s vámi na akcích, které budu pro Vás pořádat v Oáze poznání v r. 2019.

Helena Čapková

23.12.2018

VÁNOČNÍ PŘÁNÍ

Dnes zapalujeme poslední svíci na adventním věnci.... přichází vánoční čas. Přeji Vám všem klidné, láskou a porozuměním naplněné vánoční svátky plné radosti, štěstí a spokojenosti. Užijte si tyto sváteční chvíle v Boží prozřetelnosti s úctou a pokorou v kruhu svých blízkých.

12.11.2018

POZVÁNKA NA PŘEDNÁŠKU O BARVÁCH.

Přednáška CESTA K SOBĚ PROSTŘEDNICTVÍM BAREV je cestou osobního rozvoje, je přípravou pro sebevzdělávací seminář, který se uskuteční v únoru příštího roku. Jedná se o úvod do problematiky jednotlivých barev, čaker a energií v souvislosti s čísly, životními archetypy a planetami, které nenápadně a neodvratně ovlivňují naše životy. Záměrem autorky je ukázat, jak prostřednictvím práce s barvami a pochopením jejich skrytého jazyka a potenciálu, můžeme uzdravovat svoji mysl, emoce a tím i energii těla. Ráda představí systém čaker z trochu jiného pohledu.

Úvodní přednáška se koná 13.11.2018 v 17,00 hod. a je v délce 2 hodin. Všichni jste srdečně zváni.

11-6-2018

UPOZORNĚNÍ

Ve středu 13.6.2018 se nekoná přednáška s meditací Renáty Roweny Bittové. Náhradní termín je 18.7.2018. Děkujeme za pochopení.

10.6.2018

POZVÁNKA NA BOSENSKOU KÁVU A PODVEČERNÍ SETKÁNÍ - v pondělí 25.6.2018 se mnou a s Petrem Sumitem o tajemstvích Bosny a Hercegoviny.

Právě jsem se vrátila z cest, kdy jsem s výbornou partou lidí navštívila nádherná místa Hercegoviny a také bosenské pyramidy.

Zvu Vás v pondělí 25.6.2018 v 17,30 hod. na bosenskou kávu a posezení a povídání si o v současné době hodně diskutovaném a také navštěvovaném místě bosenských pyramid, které ve mně zanechalo nádherné zážitky, vzpomínky a touhu vrátit se tam znovu. O tom všem více osobně.

Posvátná místa této země, zejména údolí bosenských pyramid, s kouzelnou panenskou přírodou a srdečnými obyvateli, představuje více než jen poznávání a relaxaci, ale také možnosti léčení v tunelech RAVNE. Bosenské pyramidy jsou největším a nejstarším komplexem pyramid na světě. Podle vědeckých měření zdejších frekvencí ultrazvuku a infrazvuku, jsou mnozí přesvědčeni, že se jedná o obrovský zdroj a zesilovač zemské energie.

Součástí našeho setkání bude promítání fotografií a videí z Bosny a Hercegoviny, z tunelů s léčivou energií a posvátných míst, vodopádů a kouzelných scenérií. K dispozici bude nabídka krystalů z pyramid, knih o pyramidách a Bosně, kožešin z bosenských ovcí a rovněž možnost získat informace k připravované cestě do Bosny a Hercegoviny v letních měsících.

Těším se na Vás a sdílení mých pocitů, prožitků, léčení a poznání nádherných míst naší planety, kde se tají dech a člověk zapomene na starosti všedních dní a nechá se unášet krásou přírody, její dokonalostí a s pokorou přijímá dary, které leží u nohou.

9.6.2018

POZVÁNKA NA RANNÍ OBŘAD FILIPÍNSKÉ LÉČITELKY ESTEL ORBITO PALARIS.

V sobotu 23.6.2018 v 10,30 hod. navštíví a bude opět léčit v "Oáze poznání" vnučka Alexe Orbita Estel Palaris, která patří k duchovní rodině filipínských léčitelů. Ranní setkání probíhá tak, že se Estel sejde sto veřejností a klienty a na tomto setkání se léčitelka představí, vysvětlí metodu léčení, zodpoví dotazy, proběhne společná modlitba, žehnání a svěcení vody, předmětů a fotografií nemocných osob. Následně proběhne u každého z přítomných žehnání horkým kokosovým olejem-jde o léčebnou metodu popsanou v Bibli. Po ukončení žehnání probíhá dle zájmu individuální léčení každého pacienta zvlášť.

Přijměte pozvání na tento slavnostní obřad!

1.6.2018

AKCE: Pyramida ČERVEN 2018 - Pernamentka na 5 vstupů + 1 vstup zdarma za cenu 500,- Kč.

Využijte této jedinečné nabídky v měsíci červnu k léčení svého fyzického těla a pohlazení duše v příjemném prostředí s meditační hudbou. Můžete si také odnést léčivou pyramidální vodu. Vstup do pyramidy v sobotu nebo v neděli je nutné předem objednat na tel. čísle 604 402 699.

Těším se na Vás.

13.4.2018

Milí přátelé,

"Oáza poznání" je partnerem soutěže mladých talentovaných umělců, kteří se představí svými vystoupeními na galavečeru DANCE STAR A TALENT STAR 2018, konaném v AKORDU v Ostravě-Zábřehu dne 22.4.2018 od 18,00 hod. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost, kdy uvidíte nejen tanec, zpěv, ale také vystoupení veškerých uměleckých žánrů. Přijdte podpořit mladé talenty, kteří díky svému nadání a bezprostřednímu projevu svých zářících duší dokáží dostat člověka do vyšších sfér a pohladit duše přihlížejících. Tato událost je ukázkou nejen mladých, ale i starších lidí, kteří jsou pro tanec, zpěv a umění nadšeni a dokáží svými projevy a výkony vytvořit krásnou a nezapomenutelnou atmosféru. Lístky na tento galavečer si můžete objednat v sekci Semináře, Těšíme se na viděnou.

Ing. Helena Čapková a kolektiv DANCE STAR A TALENT STAR

10.4.2018

POZVÁNKA NA RANNÍ OBŘAD FILIPÍNSKÉ LÉČITELKY ESTEL PALARIS.

V neděli 15.4.2018 v 10,30 hod. navštíví a bude opět léčit v "Oáze poznání" vnučka Alexe Orbita Estel Palaris, která patří k duchovní rodině filipínských léčitelů. Ranní setkání probíhá tak, že se Estel sejde sto veřejností a klienty a na tomto setkání se léčitelka představí, vysvětlí metodu léčení, zodpoví dotazy, proběhne společná modlitba, žehnání a svěcení vody, předmětů a fotografií nemocných osob. Následně proběhne u každého z přítomných žehnání horkým kokosovým olejem-jde o léčebnou metodu popsanou v Bibli. Po ukončení žehnání probíhá dle zájmu individuální léčení každého pacienta zvlášť.

Přijměte pozvání na tento slavnostní obřad!

19.2.2018

Milí přátelé,

v letošním roce jsem pro Vás připravila novou akci - "Školu léčitelství Petra Soldána", Zvu Vás tímto na první seminář, který se bude konat v sobotu 24.2.2018 a bude zaměřen na všeobecné poznatky z oboru přírodního léčitelství a jaký vliv mají polodrahokamy a kameny v našem životě. Dalšími tématy budou byliny, psychospomatika, atd. Budeme se scházet jednou měsíčně (kromě prázdnin) v těchto termínech: 24.2., 7.4., 26.5., 30.6., 15.9., 27.10. a 24.11.2018. Semináře na sebe nenavazují, tzn. můžete se zúčastnit dle Vašeho zájmu a časových možností. Z každého semináře bude proveden zvukový záznam.

Léčitel Petr Soldán se léčitelstvím zabývá od r. 2000 a je rád, že v dnešním technickém světě může být lidem nápomocen v hledání příčiny jejich nemoci. Jeho oborem jsou především bylinky a produkty z nich a také léčivé směsi čaje, jež jsou na míru pro každého jednotlivce. Produkty vlastní výroby jsou určeny pro pomoc trpícím a jsou vyjádřenou snahou o pomoc všem, kdo vyznávají přírodu jako nejlepšího z lékařů. Každá nemoc či bolest těla je zprávou o stavu duše a to je i prioritou v jeho snažení odstranit příčinu. Petr Soldán je připraven podělit se o své zkušenosti a své posluchače naučit vnímat přírodu jako důležitý nástroj k sebeléčení. Využijte této možnosti a přijďte do "Oázy poznání"!

24.12.2017

VÁNOČNÍ A NOVOROČNÍ PŘÁNÍ

Moji milí přátelé,

každým rokem v tyto sváteční dny dostávám od vás přáníčka, která člověka potěší, zahřejí u srdce a ví, že na něj někdo myslí, že ho má někdo rád a chce se s ním podělit o své city, pocity, nálady a vše, co prožívá. Jsme všichni jedna velká rodina, která si navzájem podává ruce, objímá a předává tu nádhernou energii lásky. Děkuji vám, že jste součástí mého života, že dokážete na chvíli odejít od každodenních povinností a navštívit "Oázu poznání". abyste si odpočinuli, načerpali informace a poznatky, potkali se se svými přáteli a pohladili mou i svou duši, neboť ta je nositelem lásky a našeho "Já jsem". Vždy se raduji a jsem šťastna, když mohu být nápomocna v hledání odpovědí na vaše otázky, v hledání sama sebe a pochopení duchovních zákonitostí.

Přeji vám, ať v novém roce 2018 potkáváte hodně láskyplných lidí, ať příliv hojnosti zdraví, radosti, štěstí a financí přinese do vašeho života jen to dobré a vy budete spokojeni a naplněni tvůrčí energií, elánem a optimismem, ale také pokorou a přijímáním věcí a situací, tak jak jsou nebo přicházejí.

Vykročte a s radostí přivítejte nadcházející rok 2018 a já budu opět pro vás připravovat nové přednášky a semináře se zajímavými lidmi a naplňovat tak mé poslání na této planetě Zemi. Mějte se rádi, užívejte života plnými doušky a nezapomeňte, že "Oáza poznání" je tu pro vás! Krásný nový rok 2018!

Helena Čapková

21-9.2017

Milí přátelé,

přichází podzim a sychravé počasí venku nám napovídá, abychom se v tento čas věnovali více sami sobě. A tak jsem Vám opět připravila řadu nových a zajímavých přednášek a seminářů, které Vám mohou přinést nové informace, nová poznání a hlavně obohatit Vás a posunout dále na Vaší životní cestě. Bližší informace v sekci Semináře.

Využijte ještě možnost návštěvy léčebné pyramidy v areálu "Oázy poznání" a udělejte maximum pro své zdraví - Akce: 5+1 vstup zdarma (pernamentka za 500,- Kč) bude platit do konce října 2017.

Věřím, že si z pestré nabídky určitě vyberete a budu se těšit na setkání s Vámi.

Helena Čapková

01.07.2017

Přeji krásné letní dny ... užijte si dobu prázdnin a dovolených k načerpání nových sil a elánu, k poznání nových přátel, nových krajin a hlavně sluníčka a tepla.

11.5.2017

POZVÁNKA NA PŘEDNÁŠKY A AUTOGRAMIÁDU KNIHY HANY SAR BLOCHOVÉ

V pátek 12.5.2017 v 17,00 hod. bude probíhat přednáška spojená s autogtamiádou knihy PhDr. Hany Sar Blochové "Magisterium Karlštejna" včetně živé středověké hudby a v neděli 14,5.2017 od 10-13,00 hod. přednáška Zaniklé vyspělé civilizace u nás. Pyramidy, obři a podzemí v ČR.

Srdečně Vés zveme na toto ojedinělé setkání.

10.5.2017

POZVÁNKA NA RANNÍ OBŘAD FILIPÍNSKÉ LÉČITELKY ESTEL PALARIS.

V sobotu 13.5.2017 v 10 hod. navštíví a bude opět léčit v "Oáze poznání" vnučka Alexe Orbita Estel Palaris, která patří k duchovní rodině filipínských léčitelů. Ranní setkání probíhá tak, že se Estel sejde sto veřejností a klienty a na tomto setkání se léčitelka představí, vysvětlí metodu léčení, zodpoví dotazy, proběhne společná modlitba, žehnání a svěcení vody, předmětů a fotografií nemocných osob. Následně proběhne u každého z přítomných žehnání horkým kokosovým olejem-jde o léčebnou metodu popsanou v Bibli. Po ukončení žehnání probíhá dle zájmu individuální léčení každého pacienta zvlášť.

Přijměte pozvání na tento slavnostní obřad!

21.2.2017

POZVÁNKA NA ZAJÍMAVOU PŘEDNÁŠKU PROFESORKY MUDr. ALLY D. KULIKOVÉ, Ph.D.

V úterý 28.2.2017 v 17,00 hod. se uskuteční setkání s paní prof. MUDr. Kulikovou, Ph.D. na téma "HRA ČÍSEL - ČÍSLA VESMÍRU". Setkání bude otevřeno také široké diskusi a otázkám na téma zdraví, kosmologie, theosofie, psychoanalýza, bioterapie aj.

Všichni jste srdečně zváni!

2.2.2017

POZVÁNKA

Další aktuální tématiku má také přednáška Mgr. Marušky Janšové "OPŘETE SE POŘÁDNĚ DO SVÉHO KOLA ŠTĚSTÍ", která se bude konat ve středu 8.února 2017 od 17,00 hod.

Devítkové vibrace roku 2016 nás vedly k pochopení smyslu, podstaty a souvislostí existence, pokory, víry a vyššího řádu. S tím se i oprostit od všeho, co jsme ve svém vývoji přerostli a srovnali si žebříček hodnot. Tento trend ale nemizí ani ve vlivu energií roku 2017. Vše, co jsme pochopili, se stává odrazovým můstkem pro úspěšné zvládání všeho, co jako obrovský posun a příležitosti po devíti letech nabízí tarot 10 a jeho "kolo osudu-kolo štěstí".

Přijďte si poslechnout, jak se OPŘÍT do toho svého "KOLA ŠTĚSTÍ".

19.1.2017

Palmové listy - přednáška s autogramiádou knihy Pavla Krejčího: "KÝM JSME BYLI, JSME A BUDEME".

Řada lidí má svůj palmový list uložen v Knihovně palmových listů v Indii. Velmi dobré zkušenosti s Knihovnami palmových listů má Pavel Krejčí, ktrerý napsal knihu "KÝM JSME BYLI, JSME A BUDEME". jejíž autogramiáda proběhne v komorních prostorách "Oázy poznání" v neděli 22.1.2017 od 16,00-18,00 hod.

Na přednášce možná pochopíte jediný úkol pro tento život. Jaký úkol to je? Přemýšlejte... přednáška je pro rok 2017 hodně konkrétní.

Jste všichni srdečně zváni!

17.1.2017

NOVOROČNÍ KONCERT "FREKVENCE LÁSKY V 432 HZ"

Milí přátelé, přijďte se zaposlouchat do nádherných tonů flétny a kytary. Novoroční koncert "Frekvence lásky v 432 Hz" proběhne v "Oáze poznání" ve čtvrtek 19.1.2017 v 16,30 hod. Živý koncert proběhl v r. 2016 v jeskyni Na Špičáku v Jeseníkách, která má jedinečné krápníkové vstupy ve tvaru srdce a 17.1. živě v "Oáze poznání". Mozartova hudba laděná ve frekvencích 432 Hz je léčivou esencí, která je odlišnou od běžné hudby v 440 Hz.

Po koncertě si můžete poslechnout v podání Renátky Roweny Bittové přednášku včetně meditace na téma: ZAHÁJENÍ NOVÉHO DEVITILETÉHO CYKLU.

Těším se na viděnou.

8.1.2017

POZVÁNKA NA PŘEDNÁŠKU : "UDRŽOVÁNÍ ENERGETICKÝCH ZÁSOB ČLOVĚKA."

Na začátek ledna jsem pro Vás připravila řadu zajímavých akcí a první z nich je přednáška paní profesorky MUDr. ALLY D. KULIKOVÉ, Ph.D na téma "UDRŽOVÁNÍ ENERGETICKÝCH ZÁSOB ČLOVĚKA."

Srdečně Vás zvu 17.1.2017 v 17,00 hod. do ˇOázy poznání".

1.1.2017

KRÁSNÝ NOVÝ ROK!

Šťastné vykročení do nového roku 2017 s láskou v srdci, s klidem na duši a Božím požehnáním přeje

Helena Čapková

24.12.2016

Vánoční rozjímání.

... a opět jsou tady svátky. Předvánoční shon je za námi a nastává aspoň na chvíli čas, který je ve znamení klidu, radosti a pohody. Je naplněn očekáváními, nadějemi, také překvapeními, úsměvy na tvářích a hlavně dětského smíchu a rozzářených očí. Je na každém z nás, jaký postoj zaujme k těmto svátečním chvílím, zda udržuje vánoční tradice nebo jen odpočívá a užívá si volných chvil a hodování.

A tak i já v tyto sváteční dny hladím svou duši, užívám si své rodiny, setkávám se s přáteli a prožívám nádhernou atmosféru vánoc. A vám všem posílám krásné pozdravy s přáním, ať láska, cit, něha a Boží požehnání jsou průvodci Vašich letošních vánočních svátků a štědrost dnešního dne zůstane i po další dny, nejen letošního roku.

10.12.2016

Poslední přednáška před vánočními svátky v "Oáze poznání".

I když už je "předvánoční maratón" v plném proudu, chtěla bych Vás pozvat na další přednášku profesorky MUDr. ALLY D. KULIKOVÉ, Ph.D: s tématem "ZLATÁ RASA - paralelní světy, bytosti, jejich funkce a zájmy." Pokud Vás toto téma osloví, přijďte v úterý 13.12.2016 v 17,00 hod. do ˇOázy poznání", Těšíme se na Vás.

27.11.2016

ADVENTNÍ ČAS

Také si říkáte, že ten rok rychle utekl ? ... ještě chvíli si ho můžeme užívat. Přichází krásný adventní čas, klepe na dveře a my si uvědomujeme, že poslední měsíc roku je tady. Zapalte tradiční první adventní svíci a prožijte tento čas v lásce, radosti a s pokorou přijímejte vše co přichází i odchází.

02.10.2016

POZVÁNKA NA VELMI ZAJÍMAVOU PŘEDNÁŠKU PROFESORKY MUDr. ALLY D. KULIKOVÉ, Ph.D.

V úterý 04.10.2016 v 18,00 hod. se uskuteční setkání s paní prof. MUDr. Kulikovou, Ph.D. na téma ZLATÁ RASA - příprava planety ke "ZLATÉ RASE". Setkání bude otevřeno také široké diskusi a otázkám na téma zdraví, kosmologie, theosofie, psychoanalýza, bioterapie aj.

Srdečně Vés zveme na tuto slavnostní příležitost a ojedinělé setkání.

1.10.2016

PRODLOUŽENÍ AKCE: PYRAMIDA ŘÍJEN 2016

I v měsíci říjnu 2016 pokračuje akce 5+1 za cenu 500,- Kč. Posezení v pyramidě Vám dodá energii, vitalitu, zharmonizuje duši a při zklidnění dá i odpovědi na otázky, které právě řešíte.

1.8.2016

AKCE: Pyramida SRPEN-ZÁŘÍ 2016 - Pernamentka na 5 vstupů + 1 vstup zdarma za cenu 500,- Kč.

Využijte této jedinečné nabídky k léčení svého fyzického těla a pohlazení duše v příjemném prostředí s meditační hudbou. Můžete si také odnést léčivou pyramidální vodu. Vstup do pyramidy v sobotu nebo v neděli je nutné předem objednat na tel. čísle 604 402 699.

Těším se na Vás.

27.3.2016

Léčivé hraní s Patrikem Kee

Ve středu 20.4.2016 v 17,00 hod. se uskuteční koncert Patrika Kee, jehož hostem bude Sandra Schwarzová.

Patrik Kee je umělec, který dokáže během pár minut strhnout publikum velmi nenásilnou formou do úžasného světa jeho srdce, tónů, hudebních vln, ozvěn a nečekaných zvukových proměn.

Způsob, jakým Patrik Kee svou tvorbu na koncertech na posluchače přenáší, míří neomylně přímo do jejich srdcí a otevírá v nich bezeslovný rozhovor s jejich krásným vnitřním Já - sami se sebou. Patrik k tomu dává bezmezný prostor a bezpečí. Jak to dělá? Jednoduše! Sám je totiž takový! Od milujícího otevřeného srdce do vašeho srdce. Mnohé z jeho melodií a písní totiž vznikají teprve až na pódiu, z okamžité atmosféry, z okamžitého pocitu či nápadu! Mnohé z nich proto už nikdy znovu neuslyšíte, neboť jsou jako pomíjivá mýdlová bublinka dílem momentálního okamžiku.

Jsme si jisti, že na Patrikově koncertu v Oáze poznání zažijete doslova sváteční intimní setkání sami se sebou a že se vám v tom už nebude chtít skončit ani sebe opouštět a odcházet. Kdo jste tento pocit ani stav ještě nezažili, máte se skutečně na co těšit.

Jste srdečně zváni.

26.3.2016

Pozvánka na přednášku Knihovny palmových listů a informace o návštěvě NÁDÍHO PALANISAMI CHINAPPY v "Oáze poznání" v Ostravě.

Všichni, kdo jste již slyšeli o palmových listech nebo máte zájem se o tom něco dozvědět, přijďte si poslechnout přednášku Pavla Krejčího o knihovnách palmových listů v Indii, která se bude konat ve čtvrtek 7.4.2016 v 17,00 h. Pavel Krejčí se vrátil koncem února 2016 z Indie a připravuje v červnu návštěvu nádího Palániho v ČR. Jestliže máte zájem o čtení svého palmového listu, tak neváhejte a ozvěte se mi na mobil 604 402 699, řeknu Vám bližší informace. Těším se na viděnou v "Oáze poznání".

21.3.2016

Pozdrav jaru a jarním svátkům

Dnes je první jarní den, astronomické jaro začalo v 5.30 hod. a přichází nádherný čas probouzení přírody, brzkého ranního zpěvu ptáků, prvních sněženek a bledulek, teplejších slunečních paprsků, ale i posledních záchvěvů zimy. Přichází doba velikonočních svátků a s nimi tradice jednotlivých dní, Božím hodem velikonočním a pondělní pomlázkou. Přeji Vám, abyste si tyto sváteční dny prožili v klidu, lásce a přátelských setkáních a také jej využili k odpočinku a načerpání nových sil a elánu. Krásné velikonoce!

6.2.2016

POZVÁNKA NA RANNÍ OBŘAD FILIPÍNSKÉ LÉČITELKY ESTEL PALARIS.

V sobotu 6..2.2016 v 10 hod. navštíví a bude opět léčit v "Oáze poznání" vnučka Alexe Orbita Estel Palaris, která patří k duchovní rodině filipínských léčitelů. Ranní setkání probíhá tak, že se Estel sejde s veřejností a klienty a na tomto setkání se léčitelka představí, vysvětlí metodu léčení, zodpoví dotazy, proběhne společná modlitba, žehnání a svěcení vody, předmětů a fotografií nemocných osob. Následně proběhne u každého z přítomných žehnání horkým kokosovým olejem-jde o léčebnou metodu popsanou v Bibli. Po ukončení žehnání probíhá dle zájmu individuální léčení každého pacienta zvlášť.

Nenechte si ujít tento slavnostní obřad!

23.12.2015

Vánoční přání

Opět přišel čas, který přináší zastavení, zklidnění a naladění se na chvíle pohody, radosti a pohlazení duše. Tak i já touto cestou posílám Vám všem, kteří jste navštěvovali "Oázu poznání", poděkování, že jste přišli, že jste byli součástí mých aktivit a nezapomenutelných chvil, které jsme mohli společně prožít a stali se tak sounáležitostí jednoho kolektivního celku.

V tento vánoční čas bych Vám chtěla popřát krásné prožití svátečních dní a do nového roku hodně sil, elánu a hlavně víry v sebe a v duchovní pravdy, které činí zázraky. Ať všeobjímající láska Vás provází na každém kroku po celý rok 2016.

Budu se těšit na nová poznání, nová setkání a další sdílení všeho dobrého v "Oáze poznání".

Helena Čapková

10.12.2015

VÁNOČNÍ MEDITAČNÍ KONCERT KARAIMI A MAOKA

Zveme Vás na jedinečné setkání se sebou. V pondělí 14.12.2015 v 19,00 hod. se uskuteční v Divadle loutek v Ostravě meditační koncert KARAIMI A MAOKA.

V čase před zimním Slunovratem procházíme nocí roku. Je to doba ponoření se do našich vnitřních světů a příležitostí propojit se s vědomím a moudrostí Země, přírody a životní silou proudící z kosmických sfér. Spojením bohyně Země a boha Slunce dochází k početí živého světla a probuzení se velké síly, která vylévá na povrch všechny neřešené bolesti a vede nás v životě k nelehkým změnám, které jsou však v souladu s nejhlubší pravdou naší duše.

Přijďte si pro naději, porozumění a léčení na cestě Vaší síly.

2.12.2015

Pozvánka na křest knížky Dari Puspa Kabardiny "Sen se stává realitou"

V sobotu 12.12.2015 v 17,00 hod. se v prostorách "Oázy poznání" uskuteční křest druhé knížky Dari Puspa Kabardiny s názvem "Sen se stává realitou". Ukázky z knihy čte Kateřina Huberová za hudebního doprovodu Sandry Schwarzové.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

6.11.2015

PODZIMNÍ VERNISÁŽ OBRAZŮ SYLVY ČESLAROVÉ V PONDĚLÍ 09.11.2015 v 17,00 HOD.

Jako každým rokem se na podzim koná vernisáž obrazů Sylvy Česlarové. Nádherné obrazy, krásná a pohodová atmosféra, hudba a zábava, to jsou atributy vernisáže s minivýstavou obrazů Sylvy Česlarové v Ostravě. Začátek vernisáže je v 17,00 hod. v Kafe Jindřiška, Česká 33, Ostrava - Vítkovice. Zde máte možnost si obrazy prohlédnout, ale také je zakoupit i další reprodukce, kalendáře a obrázky zvěrokruhu.

Jste srdečně zváni!

1.9.2015

AKCE: Pyramida ZÁŘÍ/ŘÍJEN 2015 - Permanentka na 5 vstupů + 1 vstup navíc zdarma za cenu 500,- Kč.

Léčivou pyramidu aktivoval a slavnostně otevřel 8.10.2013 léčitel, biotronik a diagnostik pan Petr Davídek, který přítomným přiblížil funkci pyramidální energie a jakým způsobem funguje.

Mnozí lidé podceňují fakt, že v dnešním světě naše energetické zdroje, které čerpáme ze stravy, tekutin a vzduchu, už nejsou energeticky tak hodnotné jako dříve. Proto je vhodné jednou za čas našemu tělu energeticky pomoci. Naše těla jsou vystavena velké zátěži např.chemií v potravinách a vodě, nevhodnému stravování, stresu, strachu, elektrosmogu, zamořením chemickým smogem a rovněž mají vliv geopatogenní zóny.

Vlivem psychických a stresových tlaků vznikají bloky na fyzické i psychické úrovni, a tím dochází k zablokování našich čaker. Tato blokáda způsobuje nedostatek životní energie pro naše buňky, a to se může projevit různými problémy v našem těle, případně na naší psychice (deprese, stres). Mnoho lidí se domnívá, že jsou absolutně zdrávi, ale to nemusí být pravda. Mnohokrát se stává, že člověka nic nebolí, problém nemusí být postřehnutelný okamžitě a lékaři jej hned neodhalí. Když se na to přijde posléze, už může být pozdě nebo mohou nastat značné problémy.

Léčivá energie pyramidy je také vhodná při fyzické i psychické vyčerpanosti. Je doporučována před jakoukoliv operací. Buňky v těle jsou vitálnější, a proto se vše rychleji hojí, kosti a rány se velmi rychle zacelují a bolestivost je znatelně mnohem nižší. Pyramidální energie je vhodná rovněž po operaci a skončení léčení v nemocnici za účelem dodání životní energie.

V pyramidě lze léčit také zvířata.

Návštěva pyramidy 1x měsíčně je doporučována i zdravým lidem. Můžete tím zamezit zbytečným, pozdějším onemocněním, bolestem, případně psychickým problémům, aj. Nejlepší léčba je prevence.

Pyramidální energie má omlazující charakter.

Přijďte vyzkoušet sílu pyramidální energie, abyste mohli i Vy říci, že tento fenomén pyramidální energie je úžasný a mocný nástroj, a to nejen v léčitelství.

Pyramidy budou v budoucnu zcela jistě běžným prostředkem v medicíně a v různých odvětvích, ale ještě nějakou dobu potrvá, než si lidé uvědomí, že léčit se, nemusí nutně znamenat zašitou jizvu na těle a chemické prášky.

28.6.2015

PŘEDNÁŠKA PETRA CHOBOTA SE NEKONÁ!

Z důvodu neodkladné práce Petra Chobota v zahraničí je v úterý 30.6.2015 v 18,00 hod. zrušena přednáška s promítáním: Poselství peruánských šamanů, která se měla konat na VŠ Podnikání v Ostravě. Náhradní termín bude včas sdělen všem zájemcům. Děkujeme za pochopení.

10.6.2015

POZVÁNKA NA RANNÍ OBŘAD FILIPÍNSKÉ LÉČITELKY ESTEL PALARIS.

V neděli 21.6.2015 v 10 hod. navštíví a bude opět léčit v "Oáze poznání" vnučka Alexe Orbita Estel Palaris, která patří k duchovní rodině filipínských léčitelů. Ranní setkání probíhá tak, že se Estel sejde s veřejností a klienty a na tomto setkání se léčitelka představí, vysvětlí metodu léčení, zodpoví dotazy, proběhne společná modlitba, žehnání a svěcení vody, předmětů a fotografií nemocných osob. Následně proběhne u každého z přítomných žehnání horkým kokosovým olejem-jde o léčebnou metodu popsanou v Bibli. Po ukončení žehnání probíhá dle zájmu individuální léčení každého pacienta zvlášť.

Nenechte si ujít tento slavnostní obřad!

POSVÁTNÉ OBRAZCE

Zvu Vás ve čtvrtek 14.5.2015 v 17,30 hod. na přednášku s meditací a požehnáním Renáty Roweny Bittové s názvem "Návrat k sobě". Na začátku přednášky budou na plátně promítnuty posvátné obrazce, které se podařily zachytit na jarním semináři s názvem Léčitelem sama sobě v Horní Lomné.

U studánky P. Marie, kde jsme zapálili svíčky, jsme pořídili fotoaparátem pár snímků a to, co se v nich ukázalo, nám všem vzalo dech... Přítomný okamžik konkrétního zachycení toho, co Prozřetelnost chtěla, aby zachyceno bylo... nejen pro nás, kteří jsme se zúčastnili. Skrze mohutné vibrace Lásky, kterými jsme byli doslova "nasáklí", mohla Nebesa k nám na Zem. Zákon Přitažlivosti naší víry, naší touhy Žít a být Dobrým člověkem, v naší pozemské realitě dal otisk přímo Jeho, Ježíše na kříži, světlo v podobě srdce zahrnulo posvátné místo s P. Marií, v dálce kostel, to vše v jednom - v ukřižování a ukončení trápení se v našem egoistickém světě. Skrze velkou televizní obrazovku tato fotografie ukázala nespočet dalších obrazců včetně Máří Magdalény. A Vy nyní můžete vidět tento ojedinělý obrazec na plátně v "Oáze poznání".

Druhá fotografie zachycuje sloup světla vedle P. Marie, kde se jasně zračí Ježíšova tvář s trnovou korunou a rudou rozkvetlou růží vedle. Vše je velmi dobře viditelné na větším plátně. Pětadvacet přítomných zažilo absolutní ticho v němém úžasu při pohledu na tyto jevy... Slzy vděčnosti a posílení víry byly Odměnou a Darem nejen pro nás. Je to vzkaz pro celý Svět, pro všechny, kteří srdcem cítí a věří a "ví". Zároveň je toto jasnou materializací z kolektivního Vědomí, ve kterém je vše ukryto a zapsáno.

Jsou to POSVÁTNÉ OBRAZCE, při pohledu na ně se mnohým změní Život, vnímání, jednoduše řečeno, mají za úkol probouzet Lidstvo. I při této malé aplikaci působí jednoznačně jako všeuzdravující Lék na všechny rány Duše i Těla. Těším se na Vás, na Vaše dojmy a prožitky posvátných obrazců!

6.4.2015

ASTROLOGIE Z JINÉHO ÚHLU POHLEDU

Ve středu 8.4.2015 v 17 hod. bude mít zajímavé povídání známá astroložka Jarmila Gričová, která se zabývá astrologii řadu let a píše články do různých časopisů jako např. Meduňka, Astrotip apod. Přijďte si poslechnout, co nám přinese letošní jaro, čas lásky a jiné důležité momenty našeho života v r. 2015.

Jste všichni srdečně zváni!

4.4.2015

VELIKONOČNÍ PŘÁNÍ

Přeji Vám všem, kteří navštěvujete mé stránky a rádi přicházíte do "Oázy poznání", krásné velikonoční svátky. Prožijte tyto jarní svátky v lásce, v radosti a sváteční náladě.

25.2.2015

POZVÁNKA NA RANNÍ OBŘAD FILIPÍNSKÉ LÉČITELKY ESTEL PALARIS.

V neděli 1.3.2015 v 10 hod. navštíví a bude opět léčit v "Oáze poznání" vnučka Alexe Orbita Estel Palaris, která patří k duchovní rodině filipínských léčitelů. Ranní setkání probíhá tak, že se Estel sejde s veřejností a klienty a na tomto setkání se léčitelka představí, vysvětlí metodu léčení, zodpoví dotazy, proběhne společná modlitba, žehnání a svěcení vody, předmětů a fotografií nemocných osob. Následně proběhne u každého z přítomných žehnání horkým kokosovým olejem-jde o léčebnou metodu popsanou v Bibli. Po ukončení žehnání probíhá dle zájmu individuální léčení každého pacienta zvlášť.

Nenechte si ujít tento slavnostní obřad!

7.1.2015

PYRAMIDÁLNÍ ENERGIE

Po celý rok můžete opět navštěvovat kromě přednášek a seminářů v "Oáze poznání" také pyramidu. Tato pyramidální energie velmi příznivě působí na organismus, regeneruje a posiluje, umožňuje před lékařskými zákroky připravit tělo na zvládnutí operací a po zákrocích zregenerovat všechny těla, jak fyzické, tak i jemněhmotné. Ale můžete využít pyramidální energii také například na harmonizaci organismu, na posílení imunitního systému a na zklidnění stresových situací. V dnešní době to naše těla velmi potřebují. Termíny návštěvy pyramidy budou průběžně uváděny na stránkách v sekci "Semináře" a je možnost se telefonicky domluvit i na jiném termínu než bude uveden. Do pyramidy mohou i zvířátka. Další službou je prodej pyramidální vody.

Navštivte pyramidu a udělejte pro sebe a své tělo maximum!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 23.12.2014

VÁNOČNÍ PŘÁNÍ

Když na dveře zaklepe vánoční čas, tu rozbuší se naše srdce a začnou se radovat. Dopřejte si všichni vánoční pohodu, zastavte se na chvilku a dejte si dárek, který nic nestojí a přitom je nejdražší: L Á S K U.

Děkuji Vám všem, kteří jste po celý rok přicházeli do "Oázy poznání" a dávali mi prožívat radostné chvíle při našich setkáních. Přeji Vám, abyste vánoční svátky prožili v lásce a tento dar Vás provázel i po celý rok 2015 a přinášel hojnost do všech oblastí Vašich životů, Vašich aktivit a konání v osobním i v pracovním životě.

Těším se na Vás v r. 2015 !

Helena Čapková

1.12.2014

POZOR ZMĚNA TERMÍNU! PŘEDNÁŠKA: KAMENY A POLODRAHOKAMY SE KONÁ VE ČTVRTEK 11.12.2014 !

Vzhledem k nepříznivému počasí a namrzající ledovce na cestách je úterní přednáška: Kameny a polodrahokamy, energetizující voda a její léčivé účinky přeložena z 2.12.2014 na čtvrtek 11.12.2014 v 17,00 hod. Doufám, že i v tomto předvánočním čase si najdete chvilku a přijdete si poslechnout velmi zajímavé povídání o kamenech a také si můžete vybrat a zakoupit výrobky z kamenů pro sebe i jako vánoční dárky pro své blízké.

11.11.2014

PODZIMNÍ VERNISÁŽ OBRAZŮ SYLVY ČESLAROVÉ V ÚTERÝ 25.11.2014.

Jako každým rokem se na podzim koná vernisáž obrazů Sylvy Česlarové. Nádherné obrazy, krásná a pohodová atmosféra, hudba a zábava, to jsou atributy vernisáže s minivýstavou obrazů Sylvy Česlarové. v Ostravě. Začátek vernisáže je v 17,00 hod. v Kafe Jindřiška, Česká 33, Ostrava - Vítkovice. Zde máte možnost si obrazy prohlédnout, ale také je zakoupit i další reprodukce, kalendáře a obrázky zvěrokruhu.

Jste srdečně zváni!

30.6.2014

SDĚLENÍ VŠEM NÁVŠTĚVNÍKŮM "OÁZY POZNÁNÍ"!

Sděluji Vám, že pokud obdržíte e-mail, rozesílaný přes adresu bank@oazapoznani.cz, nemá tento se mnou nic společného a doporučuji ho okamžitě vymazat.

H.Čapková

20.6.2014

VZÁCNÁ NÁVŠTĚVA INDICKÝCH VYKLADAČŮ PALMOVÝCH LISTŮ NÁDÍHO ŠIVY A NÁDÍHO PALANISAMI CHINAPPY V "OÁZE POZNÁNÍ"

V pondělí 23.6.2014 v 17,00 hod. jste srdečně zváni do "Oázy poznání", kde se můžete setkat s dvěmi vykladači palmových listů, kteří přijeli z Indie, aby Vám zodpověděli otázky jako např.: BYL JIŽ PŘED NĚKOLIKA TISÍCI LETY NAPSÁN MŮJ OSUD? EXISTUJE I MŮJ PALMOVÝ LIST? JE VŠECHNO JENOM NÁHODA?

"Septha Rishies" - sedm svatých rišiů před několika tisíci lety napsali na palmové listy příběhy lidí, kteří se někdy v budoucnu přijdou zeptat na svůj osud, na svůj optimální životní plán. Je možné, aby někdo dopředu věděl kdy se narodíte a kdy zemřete, kdy se přijdete zeptat na svůj záznam do knihovny palmových listů, co vystudujete, v čem budete úspěšní, kdo bude Váš životní partner, kolik budete mít dětí, co je Vaším hlavním posláním ve Vašem životě? Jsou to otázky, které si řada z Vás klade a chce znát odpověď. .

Teď máte příležitost se zúčastnit této jedinečné přednášky a dostat odpovědi. Tak toho využijte!

14.5.2014

POZVÁNKA NA RANNÍ OBŘAD FILIPÍNSKÉ LÉČITELKY ESTEL PALARIS.

V neděli 18.5.2014 navštíví a bude opět léčit v "Oáze poznání" vnučka Alexe Orbita Estel Palaris, která patří k duchovní rodině filipínských léčitelů a zabývá se léčením již přes 20 let. Od deseti let začala cítit v sobě duchovní sílu. S dědečkem Marcosem Orbitou začala jezdit a asistovala mu při léčení a když už nemohl, tak ho zastupovala. Skrze Estel působí Duch Svatý a je nástrojem boží milosti, boží vůle a jejího působení. Estel také pracuje na Filipínách ve dvou spirituálních centrech Pyramida Asie a Pyramida světla, které navštěvuje řada lidí z celého světa, kde se učí léčit a Alex Orbito dělá pro ně semináře.

Jejím přáním je, stejně jak to bylo u Reverenda Marcose Orbita, který do "Oázy poznání" jezdil, aby přišli pacienti a přátelé ráno v 10,00 hod. na společný obřad. Ranní setkání probíhá tak, že se Estel sejde s veřejností a klienty a na tomto setkání se léčitelka představí, vysvětlí metodu léčení, zodpoví dotazy, proběhne společná modlitba, žehnání a svěcení vody, předmětů a fotografií nemocných osob. Následně proběhne u každého z přítomných žehnání horkým kokosovým olejem - jde o léčebnou metodu popsanou v Bibli. Toto žehnání je dar Estel Palaris pacientům a veřejnosti.

Ranní setkání s veřejností a žehnání kokosovým olejem je zcela zdarma. Po ukončení žehnání probíhá individuální léčení - každého pacienta zvlášť.

Využijte této netradiční možnosti léčení!

24.4.2014

POZVÁNKA DO PRAHY - DEEPAK CHOPRA POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE!

Ve čtvrtek 15.května 2014 zavítá do Prahy DEEPAK CHOPRA, guru americké ájurvédské medicíny.

Deepak Chopra je v USA respektovaným duchovním poradcem, odborníkem na zdravý životní styl a oblíbeným praktikem celostní medicíny. Poprvé ve své úspěšné kariéře bude v České republiky a uvede ve Velkém sále Lucerny přednášku "Budoucnost zdravého a úspěšného života".

Narodil se v roce 1946 v Indii, v roce 1968 odešel do USA, kde se věnoval lékařské praxi jako endokrinolog, stal se šéflékařem v Boston Regional Medical Center. Zde si začal uvědomovat, jak jsou praktiky západní medicíny limitující a jak silně se západní medicína v praxi spoléhá pouze na farmaceutika. Rozhodl se pro radikální změnu, dal v nemocnici výpověď a začal se hlouběji věnovat celostní medicíně, ájurvédě, józe a technikám transcendentální meditace. Spoluzaložil Centrum zdraví a později založil Americkou asociaci ájurvédské medicíny.

D. Chopra vytvořil vlastní filosofii léčení, která propojuje tradiční východní léčitelské umění s tím nejlepším, co nabízí západní medicína. Základním pilířem zdraví je propojení mysli a těla a péče o jejich rovnováhu. Lidé musí tuto rovnováhu udržovat a starat se nejen o svou fyzickou stránku, ale také o tu psychickou. Tělu musíme naslouchat a v případě potřeby vyhledat odpovídající léčbu či radu. Spokojený život podle Chopry neznamená pouhé dosažení materiálních statků, představuje duchovní cestu, kterou se musíme vydat.

Deepak Chopra je autorem více než 75 knih, které byly přeloženy do 35 jazyků, a jejichž celosvětový náklad přesáhl 20 milionů výtisků. Deník New York Times označil 21 Choprových knih za bestsellery v oblasti beletrie a literatury faktu. Bývá častým hostem televizních talkshow. Provozuje také Radio, zaměřené na rozhovory o zdraví, úspěchu, lásce, sexualitě a vztazích. Na D. Chopru se se žádostí o odborné konzultace obracejí známé osobnosti, např. Dave Stewart, Lady Gaga, 50Cent, Orlando Bloom, Elizabeth Taylor, Goldie Hawn a další. Mezi jeho klienty patří Madonna, Michail Gorbačov nebo Hilary a Bill Clintonovi. S Oprah Winfrey pořádá online meditační kurzy"21-day Meditation Challenge". Mezi jeho blízké přátele patřil i Michael Jackson. Více informací na www.deepakchopra.cz.

V případě Vašeho zájmu o přednášku jsou vstupenky v prodeji na www.vstupenkov.cz a další informace můžete získat na www.felicius.cz nebo u p. Gabriely Kolářové - mobil +420 606 666 214.

Nenechte si ujít tuto ojedinělou příležitost!

3.4.2014

POZOR ZMĚNA TERMÍNU !

Dnešní cestopisná přednáška Jitky Bortlové na téma ČÍNA - země císařů, moderní techniky, ale také kolébka konfucionismu, centrum buddhismu a šaolínských bojových umění se překládá na 3.6.2014. Děkujeme za pochopení.

5.3.2014

POZVÁNKA NA SEMINÁŘ SE ZDEŇKOU BLECHOVOU.

V sobotu 8.3.2014 Vás zvu na seminář se Zdeňkou Blechovou z Plzně, vydavatelkou časopisu Mysteria tajemna a autorkou mnoha knih o partnerských a mezilidských vztazích, která říká: "Nemusíte umět hezky kreslit, ale je důležité umět se vymalovat ze svých pocitů a porozumět jim. To vše se budeme učit a vy díky této metodě si kdykoli v životě budete umět poradit. Také se naučíte rozeznávat své pocity, které jste si namalovali. Poznáte, že radost i smutek jsou stejné emoce, že negativní energie se dá vymalovat a další zajímavosti."

Přijďte se naučit channelingovou metodu, která vám může pomoci při řešení mezilidských vztahů. Seminář bude doplněn o meditace. Večer se pak můžete zúčastnit přednášky na téma: "Když zemře osudový partner, může přijít duchovní partner".

3.3.2014

MÍLA LUKÁŠOVÁ POPRVÉ V "OÁZE POZNÁNÍ"

Ve středu 5.3.2014 v 17,00 hod. navštíví "Oázu poznání" známá regresní psychoterapeutka Míla Lukášová s přednáškou na velmi důležité a aktuální téma: "Traumatické události v životě člověka", tj. ztráty jistot, blízkých osob, důležitých vztahů, ale i úrazy nehody, fyzická i psychická zranění. Jsou to témata, které mají velký vliv na psychiku člověka a se kterými se setkáváme v každodenním životě.

Přijďte si poslechnout, jak si můžete pomoci, jaké obranné mechanismy použít, aby se člověk zbavil úzkosti a strachů a mohl žít plnohodnotným životem, neboť správně integrované trauma člověka posiluje. Míla Lukášová je od Boha obdařená silným sociálním cítěním a jejím hnacím motorem již od dětství je potřeba pomáhat druhým, ale také ví, že skutečná pomoc je podmíněna moudrostí, poznáním a sebezdokonalováním.

Jste srdečně zváni nejen na tuto přednášku, ale také v pondělí 14.4.2014 v 17,00 hod. na další zajímavou přednášku Míly Lukášové o partnerských vztazích.

1.1.2014

NOVOROČNÍ ZAMYŠLENÍ.

Milí přátelé,

stojíme na prahu nového roku a já Vám přeji, ať láska, víra a moudrost jsou součástí Vašeho každodenního života a ukazují na cestu k duchovnímu poznání, k učení se novým věcem a uvědomění si vděčnosti za všechno co máme, co dostáváme, ale také můžeme druhému dát. Nalaďte se na nejvyšší dobro, které v sobě máte a pak jej přeneste do všeho, co budete chtít dělat. Vše, co žádá srdce, tj. intuitivně a spontánně, ať Boží světlo může prozařovat veškeré naše konání na této krásné planetě Zemi.

Otevírám již devátým rokem dveře "Oázy poznání" k našemu učení, léčení, poznávání a pochopení, abychom se mohli rychleji po všech stránkách rozvíjet, uměli nacházet a přijímat řešení životních situací a měli energii potřebnou k dosažení cílů, které jsme si předsevzali. Požehnaní jsou Ti, kteří jsou ochotni a otevřeni ke změnám a udělají je.

Důležité je, když si uvědomíme celkový postoj k životu, že náš život bude takový jakým jej učiníme. A aby byl úžasný, radostný a vzrušující, je třeba najít ten správný směr a cíl, další možnosti růstu, ale také čerpat ze svých zkušeností a jít dál kupředu na své duchovní cestě. Každý máme stejné množství času, ale záleží jen na tom, jak ho kdo využije. Učinili jsme již obrovský pokrok, prošli řadou zkoušek, nastoupili jsme novou cestu chápání toho, co jsme prožili, ale také hledání a nalézání řešení a léčení našich duší.

Vstupme proto do nového roku s vědomím, že je před námi nádherný rok, plný očekávání zázraků a vnitřního poznání, které přichází se shora a proměňuje zdánlivě nemožné v možné a dává naplnění našich přání a tužeb. Dostáváme řadu poselství, a tím se navrací naše duchovní víra a získáváme čistou energii plnou lásky a Božího požehnání.

Přijměme vše, co se nám dostává, a když otevřeme svá srdce a zaplníme světlem a vděčností, budeme moci rozdávat ze své lásky, moudrosti a porozumění i těm, kteří jsou teprve na počátku své duchovní cesty. Jak se naučíme dávat, tak budeme také dostávat. Otvírejme dveře ke svému vědění a poznání, abychom mohli být šťastni, neboť i malý skutek lásky může mít dalekosáhlý účinek a naplní nás nevýslovným štěstím. Zklidnění a naslouchání svému nitru nás dovede do cíle, tak Vám přeji, abyste všichni k němu brzy došli.

Helena Čapková

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 5.12.2013

POZVÁNKA NA RANNÍ OBŘAD FILIPÍNSKÝCH LÉČITELů A DAR PACIENTůM A VEŘEJNOSTI.

V neděli 8.12.2013 navštíví a budou léčit v "Oáze poznání" Robert Orbito a Myrna Dela Cruz Orbito, kteří patří k duchovní rodině filipínských léčitelů. Robert se účastnil řady misí spolu s Monsignorem Marcosem Orbitou, kde na řadě míst v různých kostelech pomáhali lidem prostřednictvím léčení a kázání. Touto cestou se naučil používat při léčení olej a vodu a metodu magnetického léčení. Mnoho lidí uzdravili. Od roku 2008 jezdil na své vlastní mise do Německa, Švédska a Dánska. Myrna Dela Cruz Orbito je členkou Interfaith Spiritual Church, reverendkou a nástrojem Ducha Svatého. Přidala se k Monsignorovi Marcosi Orbitovi a stala se na skoro 2 roky jeho pomocnou léčitelkou, až zjistila, že už může léčit sama.

Jejch přáním je, stejně jak to bylo u Reverenda Marcose Orbita a Estel Palaris Orbito, aby přišli pacienti a přátelé ráno v 10,00 hod. na společný obřad. Ranní setkání probíhá tak, že se Robert a Myrna sejdou s veřejností a klienty a na tomto setkání se léčitelé představí, vysvětlí metodu léčení, zodpoví dotazy, proběhne společná modlitba, žehnání a svěcení vody, předmětů a fotografií nemocných osob. Následně proběhne u každého z přítomných žehnání horkým kokosovým olejem, jde o léčebnou metodu popsanou v Bibli. Toto žehnání je dar pacientům a veřejnosti.

Ranní setkání s veřejností a žehnání kokosovým olejem je zcela zdarma. Po ukončení žehnání probíhá individuální léčení každého pacienta zvlášť. Pacienti si mohou vybrat, ke kterému léčiteli půjdou. Moc rádi přivítají každého bez rozdílu věku a s jakýmikoliv problémy.

Myrny Dela Cruz Orbito, když bude ve změněném stavu vědomí se můžete jednou otázkou zeptat, na to, co Vás trápí, zajímá nebo co právě potřebujete řešit a dostanete odpověď. Využijte této ojedinělé šance a přijďte druhou adventní nedělí do "Oázy poznání".

2.12.2013

Vánoční meditačně hudební koncert Karaimi a Maoka

Ve čtvrtek 5.12.2013 se v 18,00 hod. v kostele v Rychvaldu (Husův sbor) rozezní nádherná hudba Maoka a začne prožitkový večer s Karaimi. Posvátný čas vánoční nás vede hluboko do sebe, vede nás k setkání s přáteli, s našimi blízkými... vede nás ke smíření s duchem lásky. Nejcennější dar, jaký můžeš dát, jsi Ty sám. Pojďte si s námi rozvzpomenout na to, co chceme skutečně darovat a po čem toužíme. Vnitřně se rozhodnout nechat vše staré za sebou a s vděčností za prožité zkušenosti se spojit s pramenem síly, moudrosti a lásky uvnitř nás. Vědomě uvítat změny nového roku ... a naplno žít. Slovem bude provázet Karaimi Kačenka Motyčková, která propojuje praktický život s duchovní sférou a povede živou nadčasovou meditaci a Maokova hudba se stane klíčem k otevření srdce, vedoucí do krajiny duše, do prostoru spojení se s nitrem, do prostoru, kde se vesmír stává zorničkou našeho oka.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost. Všichni jste srdečně zváni!

29.11.2013

Michael RICE z Irska navštíví "Oázu poznání".

V úterý 3.12.2013 v 18,00 hod. se můžete aktivně přidat a s Michalem Rice se podílet na vzrušující dobrodružné výpravě do vnitřní práce Vesmíru, která se odehrává v našich myslích a srdcích a procítit jaké to opravdu je vědět kdo jste a jak být šťastný. Zjistíte, jak navýšit a úspěšně vyjadřovat naši sílu, krásu, vášeň, přítomnost a naši schopnost dávat a přijímat lásku.

Přednáška slibuje neobvyklý způsob podání informací, inspirací a zábavnou formu, kterou řada z Vás už mohla poznat při Michalových seminářích (např. Posvátná geometrie) v Haluzicích. Český překlad zajištěn.

6.11.2013

POZVÁNKA NA RANNÍ OBŘAD FILIPÍNSKÉ LÉČITELKY ESTEL PALARIS.

V sobotu 9.11.2013 navštíví a bude opět léčit v "Oáze poznání" vnučka Alexe Orbita Estel Palaris, která patří k duchovní rodině filipínských léčitelů a zabývá se léčením již přes 20 let. Od deseti let začala cítit v sobě duchovní sílu. S dědečkem Marcosem Orbitou začala jezdit a asistovala mu při léčení a když už nemohl, tak ho zastupovala. Skrze Estel působí Duch Svatý a je nástrojem boží milosti, boží vůle a jejího působení. Estel také pracuje na Filipínách ve dvou spirituálních centrech Pyramida Asie a Pyramida světla, které navštěvuje řada lidí z celého světa, kde se učí léčit a Alex Orbito dělá pro ně semináře.

Jejím přáním je, stejně jak to bylo u Reverenda Marcose Orbita, aby přišli pacienti a přátelé ráno v 10,00 hod. na společný obřad. Ranní setkání probíhá tak, že se Estel sejde s veřejností a klienty a na tomto setkání se léčitelka představí, vysvětlí metodu léčení, zodpoví dotazy, proběhne společná modlitba, žehnání a svěcení vody, předmětů a fotografií nemocných osob. Následně proběhne u každého z přítomných žehnání horkým kokosovým olejem - jde o léčebnou metodu popsanou v Bibli. Toto žehnání je dar Estel Palaris pacientům a veřejnosti.

Ranní setkání s veřejností a žehnání kokosovým olejem je zcela zdarma. Po ukončení žehnání probíhá individuální léčení - každého pacienta zvlášť.

Využijte této netradiční možnosti léčení!

7.10.2013

Slavnostní otevření pyramidy v "Oáze poznání".

Srdečně Vás zvu s léčitelem a biotronikem Petrem Davídkem na slavnostní otevření pyramidy v úterý 8.10.2013 v 17,00 hod. v zahradní části "Oázy poznání". Každý, kdo se zúčastní slavnostního zahájení, obdrží kupon na první vstup do pyramidy s 50 % slevou. Běžná cena je 100,- Kč a doporučená doba v pyramidě je 30 minut.

Těším se na Vás!.

3.9.2013

NÁVŠTĚVA NÁDÍ CHINAPPA PALANISAMY V OSTRAVĚ ve dnech 1-2.10.2013.

Zabývali jste se někdy myšlenkou, jaké by to bylo, kdybyste se mohli napříště vyvarovat některým situacím a kdybyste mohli znát své budoucí kroky? Zda byste je mohli díky této znalosti nějak usměrnit? Jak žijeme, kam jdeme, jaký je smysl života? Možná Vás zajímá, co potkává nyní v této turbulentní době transformace Vás a celé lidstvo, co se děje s morálními a etickými normami, které tvořily po dlouhá staletí páteř lidských společenství. Krize ať už osobní, nebo hospodářské, s námi budou neustále. Neumíme hladce přecházet z jednoho stupně na stupeň vyšší, potřebujeme krizovou mezihru. Dobro (vzestup) a zlo (propad) se zkrátka vzájemně doplňují a snad i potřebují.

Nejen Indové přicházejí do knihovny otisknout svůj palec, aby zjistili, zda se najde jejich palmový list, a pak si nechají vyjevit svůj osud. Zeptají se na svoje zdraví, vztahy, nejlepší schopnosti pro svoji realizaci v tomto životě, na své minulé životy, na to, co je ovlivňuje z minulých inkarnací, na to, co je čeká v nejbližší, či vzdálené budoucnosti na svůj osud. Je všechno dopředu dané, nebo lze přijmout nějaký optimální životní plán štěstí a tvořivě s ním nakládat?

Pokud Vás zaujalo mystérium knihoven palmových listů, dovolte si vstoupit na cestu, kde před několika tisíci lety Sedm svatých rišiů zanechali odkaz pro ty, kteří se za nějakých sedm tisíc let přijdou zeptat na svůj životní plán, na svůj osud.

V roce 2010 poprvé navštívili dva nádí (čteči) palmových listů Evropu a nyní podruhé přijede Nádí Chinappa Palanisamy poodhalit tajemství knihoven palmových listů. Tajemství, které začíná pouze otiskem palce ruky, nic jiného nepotřebujete, Vám nádí řekne datum Vašeho narození a jména Vašich nejbližších. Pak se posune mimo čas a prostor a z palmového listu zpívá Váš příběh, Váš osud, to, co má pro Vás být řečeno v danou chvíli. (Otisk palce lze udělat s 10% zvýhodněnou cenou v průběhu večerního představení nebo v "Oáze poznání").

V úterý 1.10.2013 od 18,00-20,30 hod. bude probíhat v "Oáze poznání" pracovní seminář Proč je vhodné vykonat očistu karmy.

Seminář je určen pro ty, kteří se chystají na vstup do knihovny palmových listů, hledání a možná první čtení listu. Je ale i zejména pro ty z Vás, kteří jste již absolvovali svoje první (druhé, či následné) čtení a máte svoje konkrétní otázky ohledně čtení, vykonání části, nebo celé Pooji (obřadu), popřípadě vývoje Vaší práce s životním plánem. Vezměte si s sebou prosím kopii návrhu Pooji. Více se dočtete na http:// www.palmovelisty.cz/ procedura-cteni.html#puja.

Ve středu 2.10.2013 ve večerních hodinách (od 19,00 hod.) pak máte jedinečnou možnost se zúčastnit večera s nádím Chinnapou Palanisamym, který Knihovny palmových listů přiblíží, Pavlem Krejčím a dalšími hosty v aule Vysoké školy podnikání, ul. Michálkovická č. 118, ve Slezské Ostravě (směr ZOO). Večerem bude provázet známá herečka Gabriela Filippi, autorka Léčivého divadla, za hudebního doprovodu Josefa Tolara (sitár) a indického tance Rasy Bihary. O tom, co se skutečně v životě odehrálo po přečtení palmového listu před třemi roky, se podělí Martin Kola. Možná Vás čeká ještě další překvapení, které přiveze nádí Palani z Indie. Nechme se překvapit.

Cena: 420 Kč. Lístky lze zakoupit na www.vstupenkov.cz.

Všichni jste srdečně zváni!!!

1.9.2013

KURZY ASTROLOGIE V "OÁZE POZNÁNÍ"

Dvě známé a uznávané astroložky MVDr. Jarmila Gričová a Ing. Pavla Baudyšová Jirků otevírají v Ostravě v "Oáze poznání" od září 2013 kurz astrologie.

Kurz bude probíhat formou víkendových setkání (so - ne) jednou měsíčně a je v rozsahu dvouleté výuky astrologických základů, na které navazuje dvouletý kurz nadstavbový. Po základním i pokračovacím kurzu obdrží účastníci osvědčení o jejich absolvování. Jedná se o kurz klasické astrologie, kde se vyváženě pracuje jak se znalostmi, tak s intuicí.

Lektorky vám neslibují, že z vás za dva roky vychovají hotové astrology, ale zato mohou slíbit, že vám otevřou bránu k jednomu z největších dobrodružství vašeho života. Z kurzů bude pořízen zvukový záznam a účastníci jej obdrží zdarma.

29.8.2013

DAN MILLMAN V PRAZE!

V neděli 15.9.2013 v 19,00 hod. v kině Lucerna v Praze se uskuteční přednáška Dana Millmana Pokojné srdce a duch bojovníka. Málokdo vám zůstane v paměti zapsán tak silným způsobem jako Dan Millman - muž, který překonal svůj osud, člověk s pokojným srdcem a duchem bojovníka. Během pražské přednášky poradí, jak nalézt smysl a směr v měnícím se světě. Co máme na své životní cestě naplnit? Nikoliv jeden smysl života, nýbrž jeho čtyři základní pilíře: poučit se z životních lekcí, nalézt své povolání a poslání, objevit životní cestu, věnovat se přítomnému okamžiku.

Tato prezentace se zaměří na klíčové aspekty cesty pokojného bojovníka. Dan bude mluvit o našem společném pátrání po smyslu, účelu a souvislostech. Osvěžíte si poznatky o zdraví a léčení, dýchání a relaxaci, dozvíte se, jak probudit vnitřního bojovníka, překonat pochybnosti o sobě, a žít jednodušší a pokojný život. Vstupenky si můžete objednat na www.vstupenkov.cz

Přijďte s dotazy, otevřenou myslí a smyslem pro humor!

28.5.2013

UPOZORNĚNÍ !

Z technických důvodů se dnes, tj. 28.5.2015 nekoná přednáška J.Šrubaře Karmické léčení. Nový termín přednášky je 1.10.2013. Děkuji za pochopení.

19.5.2013

ZDENĚK KOTVAN OPĚT V "OÁZE POZNÁNÍ".

O víkendu, tj. 25.-26.5.2013 bude probíhat od 9,00 hod. se Zdeňkem Kotvanem seminář VESMÍRNÝ VZESTUP. Tento seminář je zaměřen na probíhající proces nově proudících vesmírných sil a energií a jejich vlivy na planetu Zemi a její obyvatele. Tyto projevy byly započaty desítky let zpět a v dnešní době již intenzivně ovlivňují procesy na Zemi, prohlubují duchovní vzestup a rozvoj lidské bytosti do stavů prapůvodních projevů vesmíru - lásky, soucítění a harmonie.

Nenechte si ujít tento jedinečný seminář !!!.

13.5.2013

POZVÁNKA NA VERNISÁŽ SYLVY ČESLAROVÉ

Vernisáž výstavy meditačních obrazů malířky Sylvy Česlarové s názvem POUTNÍCI ČASEM se koná v Galerii Lara na Čeladné ve čtvrtek 16.5.2013 od 17 hodin. Sylva Česlarová je známá ostravská malířka, jejíž obrazy například opakovaně zdobí obálku časopisu Meduňka, známé jsou také karty archandělů, andělů a znamení zvěrokruhu. Všichni jste srdečně zváni !

25.4.2013

POZVÁNKA NA RANNÍ OBŘAD FILIPÍNSKÉ LÉČITELKY ESTEL PALARIS.

V sobotu 27.4.2013 navštíví a bude opět léčit v "Oáze poznání" vnučka Alexe Orbita Estel Palaris, která patří k duchovní rodině filipínských léčitelů a zabývá se léčením již přes 20 let. Od deseti let začala cítit v sobě duchovní sílu. S dědečkem Marcosem Orbitou začala jezdit a asistovala mu při léčení a když už nemohl, tak ho zastupovala. Skrze Estel působí Duch Svatý a je nástrojem boží milosti, boží vůle a jejího působení. Estel také pracuje na Filipínách ve dvou spirituálních centrech Pyramida Asie a Pyramida světla, které navštěvuje řada lidí z celého světa, kde se učí léčit a Alex Orbito dělá pro ně semináře.

Jejím přáním je, stejně jak to bylo u Reverenda Marcose Orbita, aby přišli pacienti a přátelé ráno v 9,00 hod. na společný obřad. Ranní setkání probíhá tak, že se Estel sejde s veřejností a klienty a na tomto setkání se léčitelka představí, vysvětlí metodu léčení, zodpoví dotazy, proběhne společná modlitba, žehnání a svěcení vody, předmětů a fotografií nemocných osob. Následně proběhne u každého z přítomných žehnání horkým kokosovým olejem - jde o léčebnou metodu popsanou v Bibli. Toto žehnání je dar Estel Palaris pacientům a veřejnosti.

Ranní setkání s veřejností a žehnání kokosovým olejem je zcela zdarma. Po ukončení žehnání probíhá individuální léčení - každého pacienta zvlášť.

Využijte této netradiční možnosti léčení!

1.1.2013

Nový rok ve znamení SVOBODY A LEHKOSTI.

Vykročila jsem do Nového roku s mottem : "Poděkuj Bohu za vše, co máš a vždy budeš mít vše, co potřebuješ". Každý den děkuji za dary, které dostávám a uvědomuji si hloubku a smysl nejen tohoto motta, ale také svého života.

Jestliže se s tímto mottem ztotožňujete stejně jako já, vykročte svobodně a lehce do etapy Nového věku roku 2013. Přeji Vám, abyste byli zdrávi, šťastni a v harmonii a měli radost z každého dne, který prožijete na planetě Zemi. Ať Vás na Vaší cestě životem provází láska, světlo a hojnost. Objímám Vás a těším se na společné sdílení nádherných energií, myšlenek a lidských prožitků v "Oáze poznání".

Helena Čapková

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 23.12.2012

VÁNOČNÍ PŘÁNÍ.

Moji milí přátelé,

myslím na Vás v tento nádherný vánoční čas a posílám všem přání, ať Láska pohladí Vaše srdce nejen při štědrovečerním stromečku, ale ať po celý rok 2013 září a přináší světlo a energii na naší cestě poznání a naplnění lidských potřeb a životních úkolů, které máme na této krásné planetě Zemi.

Přichází nová doba velkých změn a probuzení našeho vědomí a já se těším opět na naše setkávání v příštím roce v "Oáze poznání", kterou navštíví řada nových osobností a zajímavých lidí.

Užijte si sváteční dny v klidu, Božího požehnání a v souznění se vším i se sebou samými a radostně vykročte do nové éry Jednoty.

Helena Čapková

17.12.2012

K PÁTKU 21.12.2012.

K tomuto datu již bylo řečeno a napsáno mnoho různých článků a informací. Nechci se opakovat, avšak chci zde uvést svůj postoj. TĚŠÍM SE NA ZMĚNU, KTERÁ PŘIJDE ! Bude tak nádherná a pozitivní pro všechny, kteří mají v sobě čistotu úmyslů, myšlenek a zdravého rozumu.

Tato doba je jedinečná v tom, že dojde k souladu našich vibrací s kosmickými a my se sjednotíme s naším vyšším vědomím a v harmonii nám vlastní, avšak dosud opomíjenou, se konečně naše srdce nadechne a otevře bránu k pochopení být pravdivým sám k sobě a poslouchat co říká duše.

Galaktická konstalace je nástrojem evoluce a já děkuji, že v tuto dobu mohu žít a pobývat na planetě Zemi a prožívat s vámi všemi přechod do nových časů, prosvětlených Božským světlem a vzájemného propojení. Jde o pokoru, soulad a poznání láskyplného vědomí sebe sama, které dodává bezpečí pro naši další cestu a konání bez strachu a iluzí. Moudrost, Víra a Láska, nechť jsou v tyto dny našimi pilíři a klíčem ke zvýšení vibrací, šíření světla a k posunu do Zlatého věku.

Přeji všem krásný prožitek !

25.11.2012

POSELSTVÍ ROWENY RENÁTY BITTOVÉ

MILOVANÍ,

stále častěji dostávám dotazy a e-maily ohledně 3 DNÍ TMY, které mají nastat ode dne 21.12.2012.

Cítím, že se mám k tomuto vyjádřit tak, jak vnímám Boží vůli a Transformací nejen těchto dní... Neodvažuji se tvrdit či naléhavými, byť sebelépe myšlenkami mínícími, že to bude takto či onak, Božská Prozřetelnost nad vším bdí a poslední slovo patří jedině Jí...

Přesto anebo právě proto jsem povolána šířit Klid, kteréhož je třeba nejvíce, jako nejdůležitější esence Lásky, kteráž zanechává v každém jakousi pomlku, tečku či pozastavení se mezi doslova šílenou rychlostí šířících se prožitků našich Životů v každém dni...

UKLIDŃUJI vás všechny a zároveň aktivuji ve vás Aspekt Vydechnutí si, neboť jinak dojdeme k dovršení úrovně Vědomí v nadměrné přecitlivětlivosti a obavách, které svou energetickou formou zářící z našich těl a duší jen přispějí ke zvýšené agresivitě strachu, kteráž právě dokončuje svou etapu a tudíž je přirozené, že zvyšuje svou razancí a útokem vše, jak jen může...

Drazí, PROSÍM VÁS, zachovejte svou intergritu Lásky a Důvěry, přec všichni v "Něco věříme", je opravdu jedno, zda-li je to v Boha, Přirodu, Vesmír, či "jen" v Čestnost a Pravdu, vše rezonuje v jednom tónu LÁSKY, energie, kteráž nikdy nemůže být zničena, neboť je to právě ONA, kteráž stojí za Stvořením Všeho, co jest...

Celým svým srdcem cítím a VÍM zároveň, že VŠE JEST DOKONALÉ a tudíž DOKONÁNO JEST, že se nemusíme ničeho obávat, neboť Bůh Otec, jako všemilující energie ve Všem a Všude, ničím neohraničená, je vpitá do našich Životů, neboť Jeho Božími Dětmi jsme... Není tudíž důvodu zničit nás a milované, drahé Země k tomu, jsme přeci Jeho Dětmi, které se učí jak nejlépe mohou a v rychlosti taktéž dané...

Však pozastavme se, VŠICHNI, vypněme televizory a rádia, zamysleme se nad naším Nitrem, nebo toto je Nejvyšší Vysílač Vědomí, skrze tuto "anténu" vysíláme a zároveň odchytáváme instrukce a rady, jak Žít v souladu sama se sebou, jak nesejít z Cesty, jak naplnit své Životy po okraj lahodným nápojem Poznání, který nikdy nelze dopít, neb se obnovuje neustále, pokud Bytost lidská jde v v ruku v ruce se svým Srdcem...

Procházíme nejdůležitější etapou v historiii Lidstva, bohužel reagujeme jedině, když se v nás vznítí strach... Využijme tuto nepříjemnou energii k naprosté Transformaci našeho Vědomí, třeba jen klidnou modlitbou či prosbou, ať jdem správnou Cestou, byť je sebetěžší...

Věřte, že vše zaseté se vrátí tisícnásobně, proto buďme k sobě Upřimní, buďme schopní odpustit svým tyranům a v závěru i sama sobě, v Tichu poprosme o Odpuštění všude tam, kde cítíme, že máme... a hlavně, jděme DÁL a v TEĎ... Obrovské DOBRODRUŽSTVÍ, které nás čeká, nemá být o strašidelném pojetí Života, ale o nádherném spolunažívání bez obav, bez výčitek, ale s přijetím VŠEHO, CO JEST...

MILOVANÉ LIDSKÉ BYTOSTI, MILUJI VÁS CELÝM SRDCEM, NEB VŠICHNI JSME SOUČÁSTÍ JEDNOHO BOŽÍHO CELKU, A TAK I K TĚM, KE KTERÝM SE TATO SLOVA NEDOSTANOU, NECHŤ PROUDÍ LASKAVÁ SLOVA POŽEHNÁNÍ UŽ JEN NA ZÁKLADĚ ENERGIE LÁSKY, KTERÁŽ PROMLOUVÁ BEZ ROZDÍLU KE VŠEM SRDCÍM..

NECHŤ TŘI DNY TEMNA PROMĚNÍ SE VE VĚČNOST SVĚTLA...

22.11.2012

SEZNAM potravin a opatření k 21.12.2012 od Karaimi Kačenky Motyčkové

Včera proběhl úžasný večerní prožitkový workshop s Karaimi Kateřinou Motyčkovou, kde mimo jiné hovořila také o datu 21.12.2012 a slíbila zaslání seznamu potravin a opatření. Z důvodu obrovského zájmu o tento seznam, prosím přihlaste se k jeho zaslání e-mailem v sekci SEMINÁŘE. HNED PO OBDRŽENÍ SEZNAMU od Karaimi Vám jej všem rozešlu. Děkuji za Vaše mailíky s kladnými ohlasy a Světlem ve Vašich duších!

25.10.2012

Veřejná ukázka filipínského léčení tzv.krvavou cestou !

V neděli 28.10.2012 navštíví "Oázu poznání" mezinárodně uznávaný filipínský léčitel Paul Altesing. Působí v ČR z požehnání prezidenta asociace filipínských léčitelů reverenda Alexe Orbita. Součástí ranního obřadu bude společná modlitba a žehnání vody a předmětů. Před individuálním léčením pacientů bude veřejná ukázka filipínského léčení tzv.krvavou cestou na vlastní oči.

Srdečně vás zvu na setkání a působení filipínského léčitele Paula Altesinga v Ostravě.

17.9.2012

TAJEMNÁ UZDRAVUJÍCÍ SÍLA PYRAMID PETRA DAVÍDKA

Obdobně jako na začátku letošního roku se můžete těšit na biotronika Petra Davídka ze Žatce, který přijede do Ostravy 9.-11.10.2012. V těchto dnech máte možnost opět využít jeho léčení pomocí bioenergie, ale také si poslechnout přednášky o tomto způsobu léčení a rovněž o tajemné uzdravující síle pyramid.

Těším se na Vaši návštěvu.

16.9.2012

Ranní obřad Reverenda MARCOSE ORBITA - filipínského léčitele.

V sobotu 13.10.2012 navštíví a bude opět léčit v "Oáze poznání" nejdéle působící filipínský léčitel Mons. Marcos Orbito, který léčí po celém světě již 54 let a je jediným léčitelem, který může působit na území USA. Marcos léčí tzv. nekrvavou metodou a této metodě se říká psychochirurgie. Skrze Marcose působí Duch Svatý a je nástrojem boží milosti, boží vůle a jejího působení.

Jeho přáním je, aby přišli pacienti a přátelé ráno v 9,00 hod. na společný obřad. Ranní setkání probíhá tak, že se Marcos sejde s veřejností a klienty a na tomto setkání se léčitel představí, vysvětlí metodu léčení, zodpoví dotazy, proběhne společná modlitba, žehnání a svěcení vody, předmětů a fotografií nemocných osob. Následně proběhne u každého z přítomných žehnání žhavým kokosovým olejem, jde o léčebnou metodu popsanou v Bibli. Toto žehnání je dar Marcose Orbita pacientům a veřejnosti.

Ranní setkání s veřejností a žehnání kokosovým olejem je zcela zdarma. Po ukončení žehnání probíhá individuální léčení - každého pacienta zvlášť.

7.8.2012

Mimořádný seminář s diplomovanou psycholožkou a terapeutkou Natalii Slipinskou.

Zvu Vás na seminář, kde se můžete naučit jasnozřivosti a jasnosluchu a také "skenovat orgány". Paní Natalia Slipinska díky těmto schopnostem spolupracuje s doktory medicíny a pomáhá určovat diagnozy u pacientů, s kterými si medicína neví rady. Během své dlouholeté práce zjistila, že fyzické problémy se nedají eliminovat bez toho, aniž bychom vyřešili psychoemocionální příčiny. Je třeba léčit příčinu (nebo ji eliminovat) a ne následky.

A nyní chce předat své dlouholeté zkušenosti a poznatky také u nás v Česku. Využijte této příležitosti !

23.7.2012

UPOZORNĚNÍ - ZMĚNA MÍSTA KONÁNÍ!

Léčebná meditace se šamanem Donem Sergiem a Petrem Chobotem se koná ve středu 25.7.2012 v 18 hod. ve sportovní hale SAREZA, Hrušovská 15/2953, Ostrava (dříve domluveno na VŠP, Michálkovická ul. 181, Slezská Ostrava). Bližší informace p. Špoková - tel. 731 808 085.

2.7.2012

LÉČENÍ A PŘEDNÁŠKA FILIPÍNSKÉHO LÉČITELE JOSEPHA CALANA.

Doˇ"Oázy poznání" zavítá další filipínský léčitel, šaman a duchovní učitel Joseph Calano, který přednáší a léčí po celém světě. Je dlouholetý kolega a přítel reverenda Alexe Orbita. Léčení proběhne ve svátečních dnech 6. a 7.7.2012. V pátek v 19 hod. bude přednáška, kde popovídá jak léčení funguje a co se při něm děje. Vše o filipínském léčení s ukázkami.

Jste všichni srdečně zváni."

10.6.2012

UPOZORNĚNÍ.

Z organizačních důvodů se v sobotu 16.6.2012 nekoná seminář s Alžbětou Šorfovou PŘECHOD DO JEDNOTY SKRZE LÁSKU, PRAVDU A SVOBODU. Bude dán nový termín v druhé polovině roku. Děkuji za pochopení.

7.5.2012

IGOR CHAUN - SPECIÁLNÍ CENA PRO OSTRAVU!

Volali jsme si s Igorem a dohodli jsme se na symbolické ceně jeho přednášky v "Oáze poznání", a to 50,- Kč. Nenechte si to ujít!!!

27.4.2012

JARNÍ SETKÁNÍ A POVÍDÁNÍ U KAFÍČKA S KVĚTOU FIALOVOU.

V minulém týdnu jsem v Praze navštívila ezoterický festival, kde jsem se opět setkala se známou herečkou Květou Fialovou a domluvila s ní jarní setkání v "Oáze poznání", a to na pondělí 21.05.2012 od 18 hod. Jste srdečně zváni na její povídání u kafíčka. Na závěr bude autogramiáda - knižky zajistím.

26.4.2012

POZOR - ZMĚNY TERMÍNU AKCÍ

LÉČENÍ SVĚTLEM KARLA SVĚTLÍKA se přesouvá z 30.4.2012 na čtvrtek 17.5.2012 od 10 h.

Seminář Igora Chauna se bude konat v neděli 10.6.2012 od 14,00 hod. místo plánované soboty 26.5.2012.

VEGETARIÁNSKÉ VAŔENÍ s Jindrou Pechanem pod názvem "Evropská kuchyně s příchutí indické kuchyně" bude probíhat o prázdninách, a to v sobotu 25.8.2012.

Děkujeme za pochopení.

16.4.2012

UPOZORNĚNÍ !

Z velmi vážných rodinných důvodů Marcela Desaxe se nekoná ve čtvrtek 19.4.2012 přednáška: Komunikace, vztahy a řešení konfliktů v rodině, ve škole, na pracovišti. Intuitivní výchova a osobní rozvoj. Bude stanoven náhradní termín, prosím sledujte webové stránky.

29.1.2012

TAJEMNÁ UZDRAVUJÍCÍ SÍLA PYRAMID PETRA DAVÍDKA

Obdobně jako v loňském roce se můžete těšit na biotronika Petra Davídka ze Žatce, který přijede do Ostravy 8. a 9.2.2012. V těchto dnech máte možnost opět využít jeho léčení pomocí bioenergie, ale také si poslechnout přednášku o tomto způsobu léčení a rovněž o tajemné uzdravující síle pyramid.

Těším se na Vaši návštěvu.

28.1.2012

PROŽITKOVÝ VEČER s KARAIMI KATEŘINOU MOTYČKOVOU.

Ve středu 1.2.2012 v 18,00 hod. zavítá opět do "Oázy poznání" Kačenka Motyčková z Haluzic s novým tématem VIZE PLANETY ZEMĚ.

"Jsi-li inspirován něčím velkým, nějakým mimořádným úkolem, všechny tvoje myšlenky překročí vlastní stín, tvoje mysl přesáhne svá omezení, tvoje vědomí se rozvine do všech stran a ty se ocitneš v novém, kouzelném světě. Skryté síly, vlohy a nadání ožijí, objevíš svoje nové já, které je mnohem větší, než jsi kdy snil ..."

Uslyšíte o aktuálním Transformačním dění, kterým v současnosti procházíme. Na závěr bude meditace.

17.1.2012

VEGETARIÁNSKÉ KURZY VAŘENÍ V OÁZE POZNÁNÍ.

V letošním roce Vám chci nabídnout novinku v podobě kurzu vegetariánského vaření, který proběhne na konci března. Věřím, že pod vedením letitého kuchaře a průkopníka Jindry Pechana Výborného se to velmi rychle naučíte. Jindra v této kuchyni je od malička a od svých 18 let vaří a pořádá kurzy, ve kterých se lidé naučí jednoduše a s radostí vše, co se týká zdravé výživy, tj. zaměřené na vegetariánskou, veganskou a jinou světovou alternativní kuchyni bez masa, stojící na podobných principech jako je Makrobiotika, Ajurvéda, Čínská medicína, apod..

Konečně zavítá i do našich krajů, aby nás naučil zdravé jídlo praktikovat doma rychle a chutně i v náročných podmínkách jako je málo času, hodně práce a nebo velká rodina. A co potřebujete ? Pouze chuť a motivaci se naučit vařit kvalitní, chutnou, praktickou a plnohodnotnou vegetariánskou kuchyni pro sebe a své blízké.

NENÍ TO V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ POUZE ÚSTNÍ PŘEDNÁŠKA, ČI POVÍDÁNÍ, naopak všichni si vše vyzkouší svýma rukama za dohledu kuchaře, je to 5 HODIN vaření s 2 X OCHUTNÁVKOU VŠEHO (v polovině a na konci). Všichni také dostanou manuál s postupy a recepturami. NAUČTE SE A VYZKOUŠEJTE TO NEJLEPŠÍ Z NAŠICH EVROPSKÝCH KUCHYNÍ !

1.1.2012

VÍTEJTE V ROCE 2012 V "OÁZE POZNÁNÍ".

Právě jsme vstoupili do velmi významného roku 2012. Roku, který pro mnoho lidí je magickým, tajemným, jsou v očekávání přelomu, nových změn, ale také obav. Jsou známy různé prognózy, předběžné informace, jak se tento rok bude vyvíjet, a přesto nejdůležitější je si uvědomit, že vše je odvislé od nás samotných, že my jsme tvůrci našeho života a existence na této krásné planetě.

Začala etapa Vodnářského věku, pro kterou je charakteristická skupinová a týmová práce. Každý z nás má mnoho dobrých a užitečných vlastností a schopností, a když otevřeme svá srdce, může začít vzájemná spolupráce. Současná doba se otevírá pro posun ve vědomí člověka a dává mu možnost ukázat své já, pochopit duchovní zákonitosti. Zvyšují se vibrace a poznávají to i lidé, kteří se zatím k duchovnu nedostali a začínají věřit, že existuje "něco" mezi nebem a zemí. Díky za každé probuzení!

Spolupráce na duchovní úrovni je hlavní myšlenkou letošního roku. Je to o přijetí a uvědomění si sebe sama jako součásti celku. Lidé na stejné cestě k poznání a přijmutí se, si začnou více a lépe uvědomovat svou vnitřní sílu, která vede ke zvyšování zdravého sebevědomí, k jasné životní vizi a následně k úspěchu. Když každý dá volnost projevu své duše, začnou se dít "lidské zázraky". Využijme svých vlastností, schopností a nadání ku prospěchu sebe a i ostatních, tím dáme energii pozitivnímu myšlení a dokážeme překonat všechny zkoušky, překážky a každodenní situace. S Láskou a Světlem v srdci dokážeme zvládnout naše životní poslání.

Stejně jako v předchozích letech i v letošním roce mám pro Vás připraveny přednášky a semináře s novými lektory a novými duchovními tématy. Můžete se těšit na setkání se zajímavými lidmi, kteří navštíví "Oázu poznání", aby svými znalostmi a zkušenostmi obohatili naše vědomí a pochopení jedinečnosti.

Přeji Vám hodně sil a elánu, bdělosti a všímavosti na cestě za poznáním. Žijte každý den r. 2012 naplno! Mám Vás všechny moc ráda a "Oáza poznání" je tu se mnou pro Vás po celý nastávající rok.

Helena Čapková

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.12.2011

VÁNOČNÍ ČAS

Čtvrtou adventní svíci jsem v neděli zapálila, abych uctila památku našeho zesnulého exprezidenta Václava Havla, kterého jsem si nesmírně vážila a na druhé straně jsem při večerním daršanu u Matky Meery v Německu prosila o Světlo pro "Oázu poznání" a také pro všechny lidi, aby nastávající vánoční čas prožili v lásce, harmonii a klidu ve své duši.

Vánoční čas se stal nejen oslavou nejhezčích svátků v roce, ale také uvědoměním, že opět něco končí a něco nového s Novým rokem bude začínat. A tak jsem pro Vás ještě na čtvrtek 29. prosince v 17 hod. připravila přednášku Libora Vilíma s výstižným tématem: ÚKLID DO NOVÉHO ROKU - ÚKLID PŘINÁŠÍ JASNO A KLID. Závěrem přednášky bude meditace na seberealizaci v r. 2012. Tato přednáška je mým dárkem pro Vás.

Přeji Vám krásné prožití vánočních svátků s Božím požehnáním. Nechť všichni lidé šťastni jsou a mají se rádi!

30.11.2011

UPOZORNĚNÍ

Seminář Kateřiny Motyčkové LÁSKA, SVĚTLO A STÍN, který se měl konat 3.12.2011 je z organizačních důvodů přeložen na 18.2.2012 a termín přednášky o Bioarchitektuře s Michaelem Ricem včetně meditace Kateřiny Motyčkové (mělo být 13.12.2011), bude upřesněn začátkem nového roku.

16.11.2011

HO´OPONOPONO s MABEL KATZ v Praze

Mabel Katz je Vedle Dr. Hew Lena přední autorita na obnovené starodávné havajské učení a po úspěchu knihy TAJEMSTVÍ JEDNODUCHÉ CESTY a velkém ohlasu na jarní seminář, přijíždí opět do Prahy. Ho´oponoppono je starodávné havajské učení, aktualizované a upravené pro dnešní svět, v České republice už známé díky knihám Svět bez hranic a Tajemství jednoduché cesty. Žitím Ho´oponopono je možné nejsnazší cestou dosáhnout rovnováhy, klidu, míru, hojnosti, zdraví, úspěchu a spokojenosti ve všech oblastech našeho života, a to pomocí mentálního a fyzického čištění, v procesu pokání, odpuštění a proměny.

Přednáška a křest nové knihy TAJEMSTVÍ RYZÍ CESTY JAK ŽÍT je ve středu, 30. 11. 2011 v 19.00 hodin v sále Na Marjánce, Bělohorská 35/262, Praha 6-Břevnov Víkendový seminář TAJEMSTVÍ JEDNODUCHÉ CESTY je v sobotu a v neděli, 3.-4. 12. 2011 (11. 00 ? 19. 00) Hotel Troja, Trojská 2232, Praha 8

Setkání s Mabel Katz vám dodá inspiraci na celý život a poskytne nástroje, které potřebujete, abyste mohli změnit svůj život, a s jejichž pomocí dosáhnete dlouhotrvajících výsledků. Svým přístupem pronikne až k vašemu jádru, k vaší duši. Mnozí lidé tvrdí, že jim navždy změnila život.

REZERVACE A PŘIHLÁŠKY: www.vstupenkov.cz, e-mail:vstupenkov@vstupenkov.cz, kontakt: Michal Hájek, mobil: 777 264 479. Akce jsou tlumočeny do českého jazyka.

6.11.2011

KOSMICKÝ PORTÁL - 11:11:11

Srdečně Vás zvu na setkání v posvátném kruhu v "Oáze poznání" a společné naladění a prožití otevření vesmírného portálu pro rok 2012. V tuto dobu dojde k vědomému propojení lidí všech vyznání, kultur a náboženství. Spojíme se s lidmi celého světa, kteří stejně jako my na různých posvátných místech planety Země, přivítají nejdůležitější událost roku 2011.

Prosím o dochvilnost do 11,00 hod. a přihlášení se v sekci Semináře. Těším se na společné sdílení !

5.11.2011

UNIKÁTNÍ ZÁBĚRY PETRA CHOBOTA Z POBYTU V PERU.

Dlouhoočekávaná přednáška o Peru a šamanech je tady. Ve čtvrtek 1.12.2011 v 18,00 hod. nabídne Petr Chobot promítání nových unikátních záběrů ze začátku roku 2011 z peruánských pralesů a šamanských rituálů, ale také se zmíní o dalším vývoji na planetě Zemi. Nenechte si ujít tento jedinečný zážitek!!!

Přednáška se bude konat v aule VŠ Podnikání, (2.patro), ul. Michálkovická 1810/181, Slezská Ostrava. Doprava-trolejbusy 101, 104, 106 zastávka VŠ podnikání. Možnost parkování za VŠP. Pro ty, co budou mít zájem jet do Peru, bude setkání s PCH již v 17,00 hod.

4.11.2011

REVOLUCE SVĚTLA NA ZEMI - přišel čas být silnější než druhá strana.

V Kongresovém centru Praha se uskuteční v sobotu 26.11.2011 od 10,00 - 19,00 h. setkání spřízněných lidí, kteří mají stejný záměr. Bližší informace o této významné události najdete v sekci Semináře a zde si můžete také objednat vstupenky v hodnotě 630,- Kč. a následně osobně v "Oáze poznání" vyzvednout nejpozději do 20.11.2011.

23.10.2011

POZVÁNKA NA PŘEDNÁŠKU O PALMOVÝCH LISTECH.

V úterý 25.10.2011 v 17,00 hod. se koná velmi zajímavá přednáška Pavla Krejčího o knihovnách palmových listů, nacházejících se v Indii. Součástí přednášky bude autentický dokument z první návštěvy Pavla Krejčího a Thomase Rittera r. 2009 v Indii a také čtení palmového listu Pavla Krejčího. Jestliže budete mít zájem, můžete i Vy požádat o vyhledání a přečtení Vašeho palmového listu. Bližší informace získáte na přednášce, příp. zavolejte na můj mobil 604 402 699. Jste srdečně zváni!

26.9.2011.

POVÍDÁNÍ S PETREM CHOBOTEM NA SLOVENSKU..

Když Petr Chobot nedojel do Ostravy, tak Vám alespoň touto cestou nabízím "minipřednášku". Užijte si Petra na dálku a podívejte se na video, které s ním bylo natočeno v letních měsících na Slovensku.

http://www.2012rok.sk/wp/?post_type=external-videos&p=1631.

20.9.2011

PŘEDVÁNOČNÍ SETKÁNÍ S KVĚTOU FIALOVOU.

V minulém týdnu jsem v Praze navštívila známou herečku Květu Fialovou a domluvila s ní předvánoční setkání v "Oáze poznání" na neděli 4.12.2011 v 16 hod. Mám ji moc ráda a budu se s Vámi těšit na její přítomnost, úžasný životní elán a humor, kterým nás v krásné předvánoční době určitě pobaví. Všichni jste srdečně zváni !

Zajistím i její novou knihu "Květa Fialová zákony štěstí", kterou bude na závěr svého vystoupení podepisovat. Prosím, objednejte si ji přes sekci Semináře, uvedena je jako první.

5.12.2011 v 19 hod. můžete herečku Květu Fialovou vidět v inscenaci Harold a Maud, která se bude hrát v DK města Ostravy.

19.9.2011

UPOZORNĚNÍ - ZRUŠENÍ PŘEDNÁŠKY PETRA CHOBOTA !!!

Bohužel se ve čtvrtek 22.9.2011 nebude konat přednáška Petra Chobota. I když mi Petr přednášku slíbil na meditacícb v Kunčicích p. Ondřejníkem na začátku srpna, dnes mi jeho asistenka Šárka napsala tuto SMS:

Hezky den,omlouvame se s Petrem,musime prednasku 22.9.zrusit,nestihli jsme nic pripravit,prace byla narocna,muzete lidem rici,ze vse postupne dame na stranky www.infinite-life.eu,dekuji za pochopeni,3 mes.byly narocne,potrebujeme si odpocinout.

Nezbývá tedy než popřát Petrovi příjemný odpočinek a věřit, že do Ostravy zase zavítá, aby nám umožnil nejen léčení se šamany, ale hlavně splnil slíbené povídání o dalším vývoji naší budoucnosti, které mnoho z nás, tak velmi zajímá.

31.8.2011

FILIPÍNSKÝ LÉČITEL LINO OPĚT V "OÁZE" !

Léčení Lina be Guinsada se bude konat v sobotu 15.10.2011 a v neděli 16.10.2011. Jsem šťastna, že mohu opět poskytnout prostory "Oázy" k uzdravování lidí a setkání s tímto úžasným člověkem.

Jeho duchovní dar a léčivé schopnosti dávají lidem příležitost zbavit se problémů, které je trápí nejen na fyzické úrovni, ale také na duši. Jestliže se přihlásíte na léčení, prosím, zavolejte mi na mobil 604 402 699, abychom si upřesnili den a čas Vaši návštěvy u Lina.

Využijte opět přítomnosti Lina be Guinsada v Česku ke svému léčení, uzdravení a harmonizaci těla !!!

27.4.2011 OZNÁMENÍ

Jelikož agentura, která zajišťuje divadelní představení Květy Fialové, zrušila její vystoupení v Ostravě, nebude Květa Fialová ani v "Oáze poznání" 10.5.2011, jak bylo v minulém týdnu uvedeno v sekci Semináře. Doufám. že do konce roku bude ještě příležitost a navštíví tato skvělá herečka a má přítelkyně Ostravu a budu Vám moci nabídnout její neutuchající životní entuziasmus.

22.4.2011

VELIKONOČNÍ PŘÁNÍ

Přeji všem krásné prožití svátků jara, naplněné láskou, radostí a pohody, Užívejte si příjemných chvil volna a přírodních krás. Ať paprsky jarního sluníčka rozehřívají Vaše srdíčka a ta vysílají lásku do všech stran :-).

15.4.2011

UPOZORNĚNÍ

V neděli 17.4.2011 bohužel neproběhne seminář: Různé způsoby duchovního hledání v životě a ve filmech Igora Chauna. Krátké povídání se známým režisérem včetně promítání pár ukázek z jeho filmů se uskuteční po přednášce o Amazonii, a to v sobotu 16.4.2011 v 19 h.

7.4.2011

DOTAZY K LÉČENÍ FILIPÍNSKÉHO LÉČITELE LINA

Dostávám dotazy ohledně léčení - např. v Návštěvní knize od mikis19. Tady je pro všechny odpověď od Pavla Filipovského: "Filipínský léčitel je nástroj Ducha Svatého. Během léčení jsou odstraňovány příčiny problému a nemocné buňky. Světlo odebírá problém-nemoc v rámci fyzických, psychických a mentálních sil člověka, záleží v jakém stádiu nemoci člověk léčitele-Světlo navštíví. Některému člověku stačí harmonizace, některému jedno léčení a jinému pomůže více léčení. K uzdravení vede spolupráce mezi člověkem a Duchem svatým tzn. že někdy jsou odebrány příčiny problému, tedy nemoc jako taková, protože nemoc je přítelem člověka, který pomáhá člověku si uvědomit kdy, kde a s kým jednal proti své podstatě, tedy lásce a vědomí. Pokud se skrze nemoc poučíme, světlo odebírá nemoc, tj. důsledky příčin trvale, pokud nemoc jako přítele a učitele nepochopíme, co nám svou přítomností chce říci, neuvědomíme si příčinu nemoci v duchovní rovině, pak je možné, že nemoc trvá nebo se opakuje nebo přijdou jiné nemoci a problémy, dokud se nezačneme chovat vědomě. O výsledku léčení rozhoduje Duch Svatý, tedy absolutní vědomá energie, která ví, co je pro daného člověka nejlepší z pohledu evoluce duše. Léčení je spirituální, tudíž jde o to, mimo jiné, jak jsme otevření a jaká je velikost naší víry".

5.4.2011

UPOZORNĚNÍ

Ve čtvrtek dne 7.4.2011 se nekoná přednáška Davida Starzyczného Symbolon. Je stanoven nový termín 7.6.2011.

14.3.2011

FILIPÍNSKÝ LÉČITEL LINO OPĚT V "OÁZE" - O VELIKONOČNÍCH SVÁTCÍCH !

Prodloužené víkendové léčení Lina be Guinsada se bude konat v termínu od 23.-25.4.2011. Ti, kteří jste se zatím nedostali nebo máte zájem znovu si zopakovat léčení u Lina, máte možnost se přihlásit a prožít jarní svátky s tímto úžasným člověkem. Jsem šťastna, že mohu opět poskytnout prostory "Oázy" k uzdravování lidí. Jeho duchovní dar a léčivé schopnosti dávají lidem příležitost zbavit se problémů, které je trápí nejen na fyzické úrovni, ale také na duši. Jestliže se přihlásíte na léčení, prosím, zavolejte mi na mobil 604 402 699, abychom si upřesnili den a čas Vaši návštěvy u Lina.

Využijte opět přítomnosti Lina be Guinsada v Česku ke svému léčení, uzdravení a harmonizaci těla !!!

8.3.2011

POZVÁNKA

Nádherné obrazy, krásná a pohodová atmosféra, hudba a zábava, to jsou atributy vernisáže s výstavou obrazů Sylvy Česlarové dne 17.3.2011. Začátek vernisáže je v 17,00 hod. v Janáčkově konzervatoři v Ostravě na ulici Českobratrské 40/958. Obrazy budou i po vernisáži do konce března 2011 v těchto prostorách ke shlédnutí. Všechny, kdo se přijdou podívat na vernisáž, čeká krásný kulturní zážitek!!!

4.2.2011

SMUTNÁ ZPRÁVA

29.1.2011 dotlouklo srdce Boženky Šerejchové ve věku 86 let. Nikdo jí neřekl jinak než "babička Boženka", nenápadná, skromná a přitom na duši silná žena, která kamkoliv přišla, rozdávala úsměv a své rady všeho druhu. Byla jogínka a hlavně bylinkářka. Pomohla mnoha lidem, kteří za ní přicházeli a žádali o její pomoc. Měla vždy na všechno odpověď a radu, co lidi trápilo. Její moudra jsou sepsány v knížce "Rady našich předků" (ještě mám pár knížek na prodej).

Jezdívala do Ostravy a do "Oázy" velmi ráda, neboť tady měla své věrné posluchače na přednáškách a individuálních léčení, která probíhala celý týden. Také se zúčastňovala seminářů na Morávce, kde se setkávala s přáteli z jógy. Nezapomenu na ni, neboť byla mým učitelem a rádcem a já dnes její myšlenky předávám dále. Byla mou přítelkyní a člověkem, kterému vděčím za mnohá poznání života a cenné rady.

Zapaluji svíčku a přeji si, ať světlo ji provází na její cestě na "druhé straně". Kdo jste ji znali, připojte se ke mně. Děkuji.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26.12.2010

Poděkování a přivítání r. 2011.

Děkuji Vám za vánoční přáníčka, které jste mi poslali na můj mail. Přátelství je velmi cenným darem, vážím si ho a děkuji za něj každý den. Mám Vás všechny moc ráda a jsem šťastná, že se stala "Oáza" Vašim druhým domovem.

Připravím Vám v průběhu roku opět plno atraktivních přednášek a seminářů, setkání se zajímavými lidmi a hlavně poznání a pochopení, že Vy jste ty jedinečné bytosti, které mají v sobě vše, je jen potřeba si to uvědomit. Budu opět ve Vašich srdcích zapalovat ohýnky Poznání a Světla a ukazovat Vám cestu. Transformace je za dveřmi a já si přeji, ať jsme všichni dobře připraveni a zvládneme přechod do vyšších dimenzí plynule a v pohodě. Ať "Oáza poznání" je přínosem ve Vašem pochopení a duchovním poznání!

Nový rok 2011 přivítám v přítomnosti Matky Meery, která je žijící Inkarnací Božské Matky. Její prací v této době je otevřít všechny lidi síle a záři Světla tak, aby na Zemi mohla být vykonána Boží vůle a uskutečněn Božský život. Chtěla bych, aby "Oáza poznání" Vám sílu Světla dala poznat a pocítit. Poprosím ji o podporu ve všech oblastech, abychom se probudili, stali vědomými a dosáhli Jednoty.

Přeji všem zdraví, vstřícnost, toleranci, zklidnění v této době a očekávání nových začátků, nových nadějí a nových možností, které s sebou nové desetiletí určitě přinese.

S láskou přivítám každého, kdo do "Oázy poznání" v r. 2011 vstoupí. Buďte vítáni !

Helena Čapková

23.12.2010

VÁNOČNÍ PŘÁNÍ

Prožijte nádherný čas vánočních svátků se svými blízkými v harmonii, s úsměvem na tváři a s láskou v duši. Vždyť Světlo a Láska v našich duších nám naplňují pohár poznání. Tak pijte až do dna!

Krásné Vánoce a šťastné vykročení do nového desetiletí !

19.11.2010

UPOZORNĚNÍ NA ZMĚNU ČASU PŘEDNÁŠKY!

Přednáška Alžběty Šorfové "POZVOLNÝ PŘECHOD DO. 4.DIMENZE", se koná v sobotu 4.12.2010 již v 15,00 hod.! O den dříve 3.12.2010 si nenechte ujít v 16.00 hod. povídání známého režiséra Igora Chauna na téma "Různé způsoby duchovního hledání v životě a ve filmech Igora Chauna". Všichni jste srdečně zváni!

12.10.2010

Filipínský léčitel LINO BE GUINSADA v "Oáze poznání"

Z vlastní zkušenosti jsem navázala spolupráci s filipínským léčitelem Lino be Guinsadou, který léčí rukama a odstraňuje z těla konkrétní problém nebo nemoc. Máte jedinečnou možnost využít jeho schopností a vyléčit se z problému, který Vás trápí. Léčení filipínského léčitele Lina bude probíhat v prosincovém víkendu 11.a 12.12.2010. Jestliže máte o léčení zájem, zavolejte na mobil 604 402 699. Léčení se uskuteční v čase, který si domluvíme na základě Vaší telefonické objednávky a zaplacení poplatku 1.500,- Kč na účet včetně uvedení variabilního symbolu - ten se Vám vygeneruje, když se přihlásite v sekci Semináře.

Využijte této ojedinělé nabídky k léčení svého těla, neboť to je v dnešní době rychlé transformace velmi zapotřebí!

11.10.2010 NOVINKA

V listopadu se poprvé v "Oáze" představí Pavel Filipovský s tématem důležitým v dnešní době a to: Seznámení s Avatary. Určitě řada z Vás už slyšela o Matce Meere nebo Swami Vishwanandovi, kterého někteří z Vás měli možnost poznat osobně, pokud se zúčastnili zářijového Daršanu v Praze. Jestli Vás tato tématika zajímá, přijďte si poslechnout jeho cyklus přednášek o avatarech a gurů. Vždy po přednášce se uskuteční OMhealing - skupinové léčení, které je silnou a účinnou formou pro Vaše zdraví.

Máte-li zájem zúčastnit se 4-denního Daršanu u Matky Meery od 31.12.2010-3.1.2011, přihlaste se co nejdříve na můj mobil 604 402 699.

5.10.2010

POZVÁNKA.

V úterý 30.11.2010 v 17,00 hod. se koná velmi zajímavá přednáška s p. Petrem Chappellem z Velké Británie (překlad bude zajištěn) o PPD, což je čtyřminutová nahrávka se šuměním moře, která nese vibrační a informační klíč ke změně vědomí, tj. uvědomění, léčbě jakékoli nemoci a problému na těle, duši, mysli a vede k odstranění příčiny problému na duševní, mentální a spirituální rovině. Světelná energie je šitá na míru a potřeby každého člověka. Nenechte si ujít seznámení s tímto projektem!

1.9.2010

Vzpomínka na Doc.Ing. Antonína Baudyše,CSc.

Včera, 31.8.2010, jsem se v Praze zúčastnila pohřbu, posledního rozloučení s Antonínem Baudyšem. Během obřadu se mi vybavovaly vzpomínky na jeho první přednášky v "Oáze poznání", pak na celoroční astrologickou školu v letech 2007-2008, kdy každý měsíc přijížděl do Ostravy učit astrologickému umění své žáky a v neposlední řadě nesčetný počet horoskopů, které zpracovával lidem a dával jim poznání nepoznaného.

Byl to výjimečný člověk, na kterého nikdy nezapomenu. Byl vzdělaný, noblesní a plný životadárného optimismu a reálného vidění daných věcí a skutečností. Vždy jsem se těšila na setkání s ním. Obohatil nejenom mne, ale i řadu lidí, kteří přišli do "Oázy poznání" poslechnout si jeho názory, jeho zkušenosti, moudra života a vyhlídky do blízké budoucnosti. Děkuji za to, že jsem měla tu čest ho poznat osobně. Prosím, věnujte mu tichou vzpomínku.

20.8.2010

Božské bytosti nám pomáhají

Jsem ráda, že jsem obklopena lidmi, kteří mohou poradit nejenom mi, ale také mým blízkým, přátelům a Vám všem, kteří do "Oázy poznání" přijdete a nebo požádáte o pomoc při řešení Vašich fyzických i duševních potíží a problémů (stresů, úzkostí, bolestí, nemocí). Díky přednášek, víkendových seminářů, ale také využitím metod a technik alternativní medicíny jako je LTVJ, regresní terapie, homeopatie, automatické písmo, výklad karet, numerolog. rozbor, výpočet karmického kódu, astrolog. horoskop, kineziologie apod., se Vám rozkryjí uvnitř schované otázky a budete nacházet na ně odpovědi.

Jsem vděčna za to, že máme možnost se ptát lidí, kteří mají zkušenosti nebo přímé napojení na bytosti světla a lásky ve vesmíru (božské bytosti) a mohou nám poradit, s tím, co nás trápí. Důležité je, že člověk má zájem se v dnešní době dozvědět co nejvíce informací v této oblasti, chce řešit své problémy a na sobě pracovat, aby se mu žilo krásně, to znamená, aby jeho duše byla spokojená a radovala se. Když se nad tím zamyslíme, je to o tom, že chceme být šťastní a prožívat každý okamžik svého života naplno, v lásce a harmonii. Častokrát se to však neděje.

Např. v automatickém písmu božské bytosti výstižně píší, že je to o člověku samém a jeho práci na sobě. Mnoho věcí, které se dějí si vysvětlujeme mylně, je to tím, že přes silné ego nevnímáme co chce naše duše a jak pracuje naše podvědomí. Duše je schovaná a hlavně potlačována a ovlivňována egem a až nemoc, což jsou negativní emoce a energie, teprve upozorní na problém, který je třeba si uvědomit a řešit.

Využijte svůj volný čas a přijďte si do "Oázy" poslechnout to, co Vás právě zajímá nebo Vám dám kontakt na léčitele a další osoby, jenž se alternativními způsoby léčení zabývají a mohou Vám nabídnout své služby. Uvidíte, že se Vám uleví a budete se cítit lépe, protože vyřešíte to, co Vás dlouhou dobu trápí. Poznáte, že to doopravdy funguje.

Jsou to úžasné nástroje duchovní pomoci!

12.8.2010

UPOZORNĚNÍ !!!

Ve středu 8.9.2010 bude pokračovat s Petrem Choboterm cyklus MEDITACE S ŠAMANY (meditace s naladěním na šamany, obrázky šamanů, napojení na ně a cvičení kontaktu s nimi). Místo konání v aule VŠ Podnikání (2.patro), ul. Michálkovická 1810/181, Slezská Ostrava v 18,00 hod. Doprava: trolejbusy 101, 104, 106 zastávka VŠ podnikání. Možnost parkování za VŠP. Cena: 300,- Kč.

Nenechte si ujít tento jedinečný zážitek!!!

Bližší informace na tel. č. 604 402 699.

27.5.2010

POZVÁNKA !

Po dvaceti letech přijede do Prahy Dr. Raymond Moody. Určitě řada z Vás zná velmi dobře jeho bestseller "Život po životě".

Dr. Moody je průkopníkem vědeckého zkoumání otázky, která lidstvo zajímá po celou dobu jeho existence: KONČÍ ŽIVOT NAŠÍ FYZICKOU SMRTÍ? Co je po smrti? Vědecké zkoumání nejhlubšího mystéria.

Jestliže máte zájem zúčastnit se v pátek 3.9.2010 v 19 hod. jeho přednášky na téma: "Existuje za hranici života další svět?" a nebo celodenního semináře "Život po životě" 4.9.2010 od 9,30 - 18,00 hod. v Praze, přihlaste se v sekci Semináře, případně mi zavolejte na mobil 604 402 699, poskytnu Vám bližší informace.

1.1.2010

Milí přátelé,

první den nového roku je tady. Nedělám hodnocení, co bylo a je za námi, nýbrž stojím na prahu nově otevřených dveří a jsem připravena na nové poznání, nové prožitky, nové lektory, nové přátelé a vlastně na všechno, co přijde. Stejně jako já, jste i Vy, kdo přicházíte do mé "Oázy", hledači toho, co nás dělá svobodnějšími, šťastnějšími a pokornějšími. Najít cestu sami k sobě a mít se rád je pro mnohé lidi dost složité, ale přesto uskutečnitelné. Je důležité, aby člověk dokázal vidět věci v nadhledu, s větším odstupem a uměl přijmout dané skutečnosti, ať už přijde cokoliv. Všichni máme dost sil, abychom vše zvládli, jen je třeba si to uvědomit a vnímat možnosti a příležitosti, které k nám přicházejí. Stačí být bdělými a vnímavými a včas rozpoznat, co je pro nás důležité. Umět pojmenovat dané skutečnosti pravými jmény. Především vždy myslet pozitivně a nezapomenout na to, že myšlenkou člověk tvoří .... a toto vše a ještě mnohem více Vám nabídnu v přednáškách a seminářích, které jsem pro Vás v letošním roce připravila. Chtěla bych, abyste si uvědomovali, že život, který tady žijete, je možné prožít opravdu nádherně. Jste to Vy, kdo určujete, jaký bude.

V letošním roce se seznámíte s novými lektory, kteří přijedou do Ostravy jako např. s Alžbětou Šorfovou, Petrem Sumitem Mikulkou a Alenou Marešovou z MAITREI a dalšími zajímavými osobnostmi. Protože vše se evolučně vyvíjí, je připravena i řada přednášek a seminářů s lektory, které již znáte z minulých let, avšak přinesou nový pohled a nové poznatky v jejich dané oblasti. Však budete moci posoudit sami, pokud do "Oázy poznání" zavítáte.

Těším se na Vás všechny, kteří si uděláte čas a přijdete načerpat moudra a nové myšlenky. A již dnes mohu říci, že informace, které se dozvíme budou pro nás všechny důležitým stupínkem duchovního rozvoje.

Přeji Vám všem, ať slunce hřeje ve Vašich srdcích po celý rok 2010 a dává světlo na cestě poznání. Ať jste všichni šťastni, neboť veškeré konání s láskou dělá zázraky a činí člověka radostným, spokojeným a šťastným.

Helena Čapková

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 7.9.2009

NOVINKA

Konečně je tady Roční škola Symbolonu - výcvik v Carteterapii s Davidem Starzyczným. Obrázkové karty (předmětné symboly) slouží jako pomůcka k pochopení sebe a navázání kontaktu s druhými. Pro Vás, kteří jste se ještě se Symbolonem nesetkali a máte zájem o nové poznání v této oblasti, je připraven Víkendový úvod do Symbolonu ve dnech 10.-11.10.2009. Vstup je zdarma pro účastníky, kteří si předplatí Roční školu. Bližší informace najdete v sekci Semináře. Máte se na co těšit!

7.8.2009

POZVÁNKA NA VERNISÁŽ

Ráda bych Vás pozvala jménem Sylvy Česlarové i jménem svým na vernisáž meditačních obrazů, která se uskuteční ve čtvrtek 3.9.2009 v 17.00 hod na Janáčkově konzervatoři v Ostravě, Českobratrská 40, Moravská Ostrava. Autorka obrazů Sylva Česlarová maluje obrazy více jak 12 let a jak sama říká prostřednictvím ní vesmír tvoří. Obrazy zdobí nejen řadu galerií, ale hlavně v mnoha domovech našly své uplatnění díky své harmonizaci duše i těla. Však se sami můžete přesvědčit na webových stránkách www.vesmirtvori.cz a nebo přímo svou účastí na vernisáži.

18.2.2009

Milí přátelé

Mám pro Vás důležitou informaci ohledně Andělského semináře a také pozvánku na setkání se známou herečkou Květou Fialovou, která navštíví "Oázu poznání".

KVĚTA FIALOVÁ v "OÁZE" ve čtvrtek 5.3.2009 v 16,00 hod.

Jestliže máte rádi tuto skvělou herečku a úžasnou dámu Květu Fialovou, velkolepou milovnici života, pak si nenechte ujít její povídání o sobě, o jejich životních osudech, názorech na manželství, na sex a morálku. Osobním guru se jí stal Chalíl Džíbrán, z jehož Proroka často cituje a jehož filosofií se od mládí řídí. Bude vyprávět také o divadle a filmu. Dodržte, prosím, začátek v 16,00 hod.! Jste všichni srdečně zváni.

ANDĚLSKÝ SEMINÁŘ

POZOR ZMĚNA : Vzhledem k velkému zájmu o Andělský seminář Zdeňka Kotvana jsem zajistila konání tohoto semináře v Hotelu MARIA, Přívozská 23, Ostrava 1 - přes nádvoří 1. patro. Hotel se nachází v centru Ostravy (z boku bývalé Krajské odborové rady). Všichni máte možnost se přihlašovat znovu - závazná přihláška je podmíněna platbou 600,- Kč na účet FIO č.účtu 2000034197. Po odeslání přihlášky se vygeneruje automaticky variabilní symbol, konst.s. je 0308, do textu můžete uvést své jméno. Těm, co se již dříve přihlásili, bude zaslán mail s informací o znovupřihlášení. Děkuji za pochopení a těším se na setkání s Vámi.

Další den pak bude zasvěcení - Étherické krystaly a Draci v "Oáze poznání" na Slezské Ostravě.

31.12.2008

Milí přátelé,

posílám všem poslední pozdrav letošního roku s poděkováním za přízeň, kterou jste "Oáze poznání" věnovali.

Je to, jako když obrátíte list v knížce, a se zvědavostí člověku vlastní, se těšíte na pokračování příběhu. Opravdu se máte opět na co těšit, neboť přednášky, semináře a kurzy, které pro Vás připravuji v r. 2009, Vám přinesou další nové oblasti poznání, náměty na zamyšlení a hlavně nové přátele. Mám radost, že okruh těch, které tato duchovní témata zajímají a přitahují, každým dnem narůstá. Přicházejí načerpat nejen energii, ale zejména poznatky a informace pro svůj osobní růst. Jako nastartovaný motor mě žene myšlenka dalšího rozvoje nejen mého, ale i Vás všech, pro které se stala "Oáza" tou pravou studnicí s širokou škálou nabídek a vlastně nekonečných možností poznání.

A co jsem pro Vás připravila v r. 2009 ?

K novinkám bude bezesporu patřit víkend 31.1.-1.2.2009 s Ing. Marií "Kolob" Šalátovou Krystovou. Můžete se s námi zúčastnit oslavy keltského svátku na Radhošti. Povídání o něm včetně procházky k soše Radegast a nočního obřadního rituálu na Pustevnách, kdy dochází k synchronizaci planetárních prán, Vám všem připraví nevšední zážitek a dá možnost dotknout se bezčasovosti. Budete moci v tuto dobu vnímat nádhernou energii, umocněnou posvátným silovým místem hory Radhošť a sochy Radegasta. Jestliže máte zájem se zúčastnit, přihlaste se, prosím, na webových stránkách www.oazapoznani.cz , příp. mi napište mail včetně počtu účastníků (capkova@oazapoznani.cz). Za závaznou objednávku se bude považovat zaplacení účastnického poplatku 1.600,- Kč, ve kterém je započítáno ubytovné v hotelu Tanečnice, na účet FIO - č. ú.2000034197/2010, var. s. 310109, k.s. 308.

Další novinkou je v lednu připravovaný seminář LTVJ II se Zdeňkem Kotvanem a KYBALION s p. Šrubařem, v dubnu pak přednáška p. J.Zentricha o bylinkách, v červnu přednáška p. Machkové o automatické kresbě a následném kurzu Psychografie. V březnu začíná 1. víkendový kurz Roční astrologické školy s p. Ing. Baudyšem st. a od dubna bude probíhat po sedmkrát třídenní seminář "Život od početí do smrti" se slovenským terapeutem Ing. Patrikem Bálintem.

Samozřejmě atraktivní zůstávají také kurzy Numerologie, Symbolonu, Karmy a Ajurvédy, na které jste srdečně zváni. Ti, kteří už tyto semináře navštívili a budou si je chtít zopakovat, mohou je absolvovat znovu za velmi přijatelnou cenu.

Chtěla bych Vás upozornit, abyste sledovali mé webové stránky www.oazapoznani.cz, protože zde najdete aktuální informace ohledně jednotlivých termínů. Bohužel někdy může dojít ke zrušení přednášky např. z důvodu nemoci přednášejícího, jako tomu bylo např. v listopadu 2008 u přednášky "Čakry a masáž čaker" p. Yvonky Moravcové. Tato přednáška byla přeložena na leden 2009. Obdobně je tomu i u jednodenního Andělského semináře Zdeňka Kotvana, který se měl konat 7.3.2009. Seminář se uskuteční v říjnu 2009, termín včas upřesním, abyste se mohli znovu přihlásit. Ing. Zdeněk Kotvan jede od 4.-8.3.2009 za Matkou Meerou do Německa. Děkuji Vám za pochopení.

S každým, komu udělá nabídka akcí na "Oáze poznání" radost a pomůže mu jakýmkoliv způsobem ulehčit zvládání svého životního zadání, se upřímně těším na setkání.

S přáním všeho dobrého v celém roce 2009

Helena Čapková


Dnešní den - 19.03.2024

Svátek má Josef

Semináře pro tento týden:
♥ 19.03.2024 | 09:00-16:00
individuální léčení

♥ 19.03.2024 | 17:30-19:30
Přátelské posezení, meditace a sdílení k rovnodennosti

♥ 25.03.2024 | 17:00-19:30
5 principů

♥ 26.03.2024 | 17:00 - 19:00
přednáška : Byliny v prevenci civilizačních onemocnění


Dnes:91
Za týden:1664
Celkem:967124
Právě on-line:4

MOTTO: "Přijďte si pro pohlazení."