Prodej : skleničky s pískováním LÁSKA, ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ, RADOST, PŘÁTELSTVÍ, VDĚČNOST, VÍRA (ke karafě WaterStar by Dr.Masaru Emoto)


Skleničky s obsahem 2 dl s různými názvy - LÁSKA, ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ, RADOST, PŘÁTELSTVÍ, VDĚČNOST.

Karafa WaterStar byla vytvořena proto, aby předala vodě informace tak, aby mohly mít pozitivní vliv na náš organizmus.

Originální karafa vytvořená ve spolupráci se světoznámým vědcem Dr. Masaru Emoto má ve svém dnu zality tyto kameny : Tygří oko, Sodalit, Jaspis, Ametyst, Avanturin a uprostře je Ks pískovánímvět života.

Po 20 minutách se napuštěná vody do karafy stává vodou stejnou jako je voda z mariánské studánky!!!

Testy ukazují, významné zlepšení kvality vody při použití karafy Water Star. Tato karafa je vyvinuta k tomu, aby dala vodě zpět její pozitivní sílu."

Tato karafa také přispívá k tomu, aby si člověk uvědomil důležitost kvalitní vody. Zásluhou tohoto uvědomění mohou lidé přijít do užšího kontaktu s životním prostředím, Což může vést k pozitivnímu účinku na ně samé i na toto životní prostředí.

Vlastnosti karafy Waterstar:

- Karafa je vyrobena z kvalitních sklářských surovin zkušenými mistry skláři technologií ručního foukání, a to jí dává vysokou brilanci skla.

- Na první pohled je patrný harmonický tvar karafy, i bez přímého kontaktu mohou polodrahokamy a ?květ života" předat vodě svůj energetický potenciál.

- 5 polodrahokamů a ?květ života" jsou neoddělitelnou součástí dna karafy. Jejich složení je výsledkem spolupráce s laboratoří Dr. Masaru Emoto. Použité polodrahokamy jsou té nejvyšší kvality. Pozitivní energetické spektrum, které vodě předávají, je patrné na harmonických krystalech, které voda vytváří poté co byla umístěna do karafy.

- Tak si člověk může být více vědom důležitosti kvalitní vody pro svůj život a také možnosti ovlivňovat a působit na vodu i na své okolí.

Polodrahokamy:

- Tygří oko

Tygří oko teplé barvy tygřího oka a hra tmavých a světlých odstínů dodává tomuto kameni fascinující živost. Energie světla a tepla, které naplní břicho a celý nervový systém, je připisována tygřímu oku. Otevírá naše vnímání kráse v životě. Zklidňuje cholerické povahy a podporuje psychickou harmonii. Na fyzické úrovni působí na mozek, kosti, klouby a šlachy. Odpovídá čakře solar-plexus. Bývá doporučován jako pomoc při stavech epilepsie, při komatu, demenci, mrtvicích, při nemocech žaludku, a při potížích s pohybovým systémem jako je např. reumatismus a při potížích s páteří.

-Sodalit

Sodalit je považován za vstupní bránu ke svobodě. Pomáhá otevírat uši a oči, dech a krk. Pomáhá nám uskutečňovat svoje duševní představy a cíle, učí nás žít v pravdě, prohlubuje naši představivost. Na fyzické úrovni podporuje hormonální systém, především hypofýzu a hypotalamus. Optimalizuje imunitní systém a působí na naši hormonální a emocionální rovnováhu. Náleží k čakře třetího oka.

-Jaspis

Jaspis má za úkol držet nás oběma nohama na zemi, podporuje naše spojení s přírodou, je nezbytným doplňkem ametystu. Posiluje krev a kosti, regeneruje játra, žaludek a slinivku a pomáhá k lepšímu trávení. Ženy přivítají jeho působení při podpoře těhotenství. Mírní potíže při menstruaci a menopauze. Odpovídá první základní kořenové čakře. -Ametyst

Ametyst je použit jako ochranný kámen. Slouží jako anténa pro novou energii a informace z vesmíru a také pomáhá tomu, abychom je pochopili. Podpůrný efekt má pro oblast hlavy, pomáhá při bolestech hlavy a při migréně., podporuje relaxaci, koncentraci a naši schopnost učení. Pomáhá při nespavosti. Podporuje naši víru, že život má vyšší smysl. Má tendenci otevírat a rozšiřovat korunní čakru.

-Avanturin

Avanturin přináší rovnováhu pro srdce, játra a žlučník. Spojuje nás s tím, kdo opravdu jsme a pomáhá nám poznat svoje místo v životě, které nám náleží. Na fyzické úrovni podporuje kůži a pomáhá vylučovat nečistoty z krve a z lymfy. Zásluhou své srdeční síly mírní šok a trauma a přeměňuje je na vnitřní klid.

-Květ života

je jedním z nejstarších grafických symbolů lidstva Je znám téměř ze všech kultur.

Je ústřední součástí mystické geometrie, a představuje božský pořádek, ve kterém mnoho kruhů stejného rozměru tvoří jeden s druhým matematicky přesné a harmonické propletení.

Propojuje působení pěti polodrahokamů do systému tak, aby jejich síla působila smysluplně a účelně na různé orgány lidského těla. To také znamená, že každý jejich průsečík je také bodem kontaktu s jinými vesmíry.

Dr. Emoto

Dr. Masaru Emoto je významný japonský vědec, který se zabývá výzkumem vody. Pomocí originální fotografické metody se mu podařilo zachytit na fotografiích strukturu krystalů vody.

Vědeckým výzkumem prokázal, že je voda významným nosičem informací a také to, jaký význam má pro naše zdraví. Dr. Masaru Emoto se významně podílel na vývoji karafy Water Star a na výběru polodrahokamů a jejich rozmístění ve dně karafy. Pokud si uvědomíme, že se lidské tělo skládá ze 70 procent z vody, potom může být patrné, jaký vliv na náš organizmus může mít právě kvalita vody, kterou pijeme.


Zavřít