Vstup do pyramidy - působení pyramidální energie (Možnost telefonní domluvy i v jiný termín a hodinu). VYUŽIJTE AKCI 5+1 zdarma!


Ještě stále i v měsíci září 2017 pokračuje akce 5+1zdarma za 500,- Kč. Využijte této možnosti léčení v pyramidě.

Délka pobytu v pyramidě: 30-40 minut - dle doporučení léčitele Petra Davídka.

Cena při jednotlivém vstupu:

dospělí : 150,- Kč

studenti a senioři : 100,- Kč.

zvířátka : 50,- Kč

děti do 6 let : zdarma

Možnost přijít do pyramidy i v jiný termín a v jinou hodinu než je uvedena v sekci Semináře - nutná domluva předem na telefonním čísle 604 402 699.

Pyramidu aktivoval a slavnostně otevřel 8.10.2013 léčitel, biotronik a diagnostik pan Petr Davídek, který přítomným přiblížil funkci pyramidální energie a jakým způsobem funguje.

Mnozí lidé podceňují fakt, že v dnešním světě naše energetické zdroje, které čerpáme ze stravy, tekutin a vzduchu, už nejsou energeticky tak hodnotné jako dříve. Proto je vhodné jednou za čas našemu tělu energeticky pomoci. Naše těla jsou vystavena velké zátěži např.chemií v potravinách a vodě, nevhodnému stravování, stresu, strachu, elektrosmogu, zamořením chemickým smogem a rovněž mají vliv geopatogenní zóny, apod.

Vlivem psychických a stresových tlaků vznikají bloky na fyzické i psychické úrovni, a tím dochází k zablokování našich čaker. Tato blokáda způsobuje nedostatek životní energie pro naše buňky, a to se může projevit různými problémy v našem těle, případně na naší psychice (deprese, stres). Mnoho lidí se domnívá, že jsou absolutně zdrávi, ale to nemusí být pravda. Mnohokrát se stává, že člověka nic nebolí, problém nemusí být postřehnutelný okamžitě a lékaři jej hned neodhalí. Když se na to přijde posléze, už může být pozdě nebo mohou nastat značné problémy.

Léčivá energie pyramidy je také vhodná při fyzické i psychické vyčerpanosti. Je doporučována před jakoukoliv operací. Buňky v těle jsou vitálnější, a proto se vše rychleji hojí, kosti a rány se velmi rychle zacelují a bolestivost je znatelně mnohem nižší. Pyramidální energie je vhodná po operaci a skončení léčení v nemocnici za účelem dodání životní energie.

Návštěva pyramidy 1x měsíčně je doporučována i zdravým lidem.

V pyramidě lze léčit také zvířata.

Přijďte vyzkoušet sílu pyramidální energie, abyste mohli i Vy říci, že tento fenomén pyramidální energie je úžasný a mocný nástroj, a to nejen v léčitelství.

Pyramidy budou v budoucnu zcela jistě běžným prostředkem v medicíně a v různých odvětvích, ale ještě nějakou dobu potrvá, než si lidé uvědomí, že léčit se, nemusí nutně znamenat zašitou jizvu na těle a chemické prášky.


Zavřít