přednáška : Astrologie, víra a reinkarnace


Co mají společného Astrologie, víra a reinkarnace? Vylučují se navzájem nebo mohou existovat v našich životech současně? Nebo se dokonce vzájemně podporují?

Pokud vás tato témata zajímají, ráda se s vámi podělím o postřehy a zkušenosti ze své třináctileté praxe profesionálního astrologa i ze své dvaapadesátileté praxe hledajícího člověka.

Těším se na setkání.

Ing. Pavla Baudyšová Jirků

Ing. Pavla Baudyšová Jirků vystudovala Stavební fakultu ČVUT v Praze, obor vodní hospodářství a vodní stavby. Z prvního manželství má dvě dcery a syna. V květnu 2010 se podruhé provdala za svého přítele a učitele Ing. Antonína Baudyše a považuje si za čest kráčet v jeho astrologických stopách i po jeho smrti v srpnu roku 2010.

Astrologii se profesionálně věnuje od začátku roku 2004. Zajímala se o ni od mládí díky svému dědečkovi, který se jí amatérsky zabýval. Sama ji začala studovat kolem roku 1995. V letech 2006 až 2010 přednášela astrologii v rámci projektu Křišťálová univerzita, který založili a organizují Zbyněk Pelikán a Ivana Stonjeková. Od roku 2008 pořádá vlastní astrologické semináře.

Od mládí se zabývá prací na sobě a zkoumáním duševních a duchovních souvislostí života a propojuje své poznání s prací s klienty. Oslovilo ji učení americké psycholožky Virginie Satirové, která pracuje s klientem i celou rodinou podle motta "Světový mír začíná doma". Především se snaží řídit její myšlenkou "minulost nemůžeme změnit, ale můžeme změnit její dopad na nás".

Více zde: http://www.hvezdopravec.cz


Zavřít