Živá hudba - vánoční koncert na Frekvenci lásky v 432 Hz


Milí přátelé, zvu Vás na vánoční koncert Frekvence lásky v 432 Hz, který proběhne v "Oáze poznání" v pátek 8.12.2017 v 18,00 hod. Jedná se o živou hudbu - hra na flétnu a kytaru. Řada z Vás se zúčastnila novoročního koncertu v lednu 2017 a také podzimního koncertu v září 2017 v ˇOáze poznání".

Krystalická planetární mřížka se skládá ze 144 trojúhelníků 144 x 3 = 432Hz. Zvuková spínací frekvence 432 Hz odpovídá frekvenci vědomí naši planety.

Láska vytváří vysokofrekvenční energetická pole. Když ze sebe budeme vydávat jen vibrace čisté lásky, vytvoříme si auru, přes kterou se žádná negativní frekvence nedostane.

Smyslem našeho žití je být neomezení, radostní a navzájem harmonicky sladění. Nyní ještě není pro všechny jednoduché fungovat na této frekvenci čisté Lásky - pokud cítí beznaděj, frustrace, strach,... Může to být těžké... Je to výzva, neboť převládající energie kolektivního vědomí ještě nepodporuje harmonii, je disharmonická a tyto frekvence stahují vibrace naše i Země.

V této ?moderní? době se od nás nevyžaduje, aby jsme žili ve svých ?jeskyních? a meditovali dvacet, čtyřicet let či celý život. Žádá se od nás, aby jsme názorně ukazovali stav propojenosti v každodenním okamžiku našeho života, mezi všemi lidmi; a také aby jsme se rozhodli prožívat radost, protože jsme pochopili, že vše, na co se soustředíme se stává naší realitou, což je vesmírný zákon.

Svobodná vůle nám dává příležitost vědomě vyladit svůj ?hudební nástroj?, aby námi procházela ta nejharmoničtější hudba Božství, zněla v nás a okolo nás, zatímco vychází z hloubi našeho srdce. Je to velké probuzení, rozsáhlá evoluce a nová píseň, která vyžaduje na naší Planetě jednotu, rovnováhu a harmonii. Je to píseň, kterou společně zpívají srdce všech bytostí...

Živý koncert proběhl také v r. 2016 v jeskyni Na Špičáku v Jeseníkách, která má jedinečné krápníkové vstupy ve tvaru srdce. Mozartova hudba laděná ve frekvencích 432 Hz je léčivou esencí, která je odlišnou od běžné hudby v 440 Hz.

Tato hudba byla natočena na CD, které vydala nezisková mezinárodní organizace Aurisong s názvem FREKVENCE Z LÁSKY. Cena CD tohoto unikátního díla činí 432 Kč.

Poslechem se vylazujete do jedinečných energií Lásky na počátku Stvoření, která urychluje duševní růst a umožňuje vysvětlení všech nezpracovaných či potlačených emocí. Absolutní klid a harmonie skladeb je podpořena mluveným slovem o této frekvenci z vědeckého hlediska a meditační promluvou Renáty Roweny Bittové.

Toto CD si můžete objednat v "Oáze poznání" - možnost osobního předání nebo zaslání poštou včetně poštovného. tel. 604 402 699


Zavřít