přednáška : Vztah těla a duše, zdraví a nemoci. UPOZORNĚNÍ: Vstupné z přednášky bude věnováno na financování léčebny pro nemocné!


Milí přátelé, zveme Vás na velmi zajímavou přednášku léčitele Petra Soldána, který se léčitelstvím zabývá od r. 2000 a je rád, že v dnešním technickém světě může být lidem nápomocen v hledání příčiny jejich nemoci. Jeho oborem jsou především bylinky a produkty z nich a také léčivé směsi čaje, jež jsou na míru pro každého jednotlivce. Produkty vlastní výroby jsou určeny pro pomoc trpícím a jsou vyjádřenou snahou o pomoc všem, kdo vyznávají přírodu jako nejlepšího z lékařů. Všechny produkty jsou dílem bytostí přírody a lidé jsou jen jejich prodlouženou rukou k uvedení do hmoty. Proto mohly vzniknout unikáty, jejichž bytostná síla je podpořena duchovní silou těch, kdo se na jejich výrobě smějí podílet. Tedy nejde o biochemické léky, ale jejich podstatou jsou energie a informace. Působení je však v celém spektru zachováno. Tedy mast na bolavé koleno jej bude hojit, nicméně bude oslovovat i duši člověka k tomu, aby si uvědomil podstatu svých potíží. V tom jsou přípravky unikátní a jedinečné. Každá nemoc či bolest těla je zprávou o stavu duše a to je i prioritou v jeho snažení odstranit příčinu.

- Co prožívá duše, tělo ukazuje.

- Diagnostika nemoci, jak najít jejich příčiny a následný způsob léčení.

- Nadhled a směr v řešení životních situací.

- Příroda jako nejlepší lékař.

LÉČEBNA

Další iniciativa Petra Soldána směřuje ku pomoci trpícím, proto se rozhodl postavit léčebnu pro pacienty, kteří potřebují intenzivnější terapii.

Výtěžek z přednášky Petra Soldána bude věnován na financování této léčebny.


Zavřít