Beseda o knihovnách palmových listů. POZOR! Koná se v Loutkovém divadle v Opavě.


Milí přátelé,

srdečně Vás zveme na besedu s Pavlem Krejčím a Helenou Čapkovou o knihovnách palmových listů v Indii.

Pavel Krejčí v roce 2010 navštívil v jižní Indii Knihovnu palmových listů a poprvé pozval dva čteče palmových listů nádí Schivu a Pallaniho do Evropy. Setkání se uskutečnilo v červnu 2010 v Praze.

Představte si, že před 6 tisíci lety sedm mudrců "Septha rishies" sepsali osudy lidí, kteří se někdy v budoucnu přijdou do knihovny palmových listů zeptat na svůj osud. Zvláštní že? Co říkáte? Je zde i Váš příběh? Jak to bylo v mém případě? Otisknul jsem jenom palec a čteč palmového listu mi vyčetl datum narození, jméno moje a mých nejbližších a PŘEČETLI MI Z AKÁŠI OSUD!!! Bylo zde také napsáno, že mám palmové listy přivézt do Evropy. Stalo se a nejenom mě. Skutečný příběh bude vyprávět také Helena Čapková, která obdobně dala v r. 2010 otisk svého palce a dozvěděla se svůj osud. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost!

A proč palmové listy?

Dozvíte se informace a také jak to udělat aby "to fungovalo"

Šikovný jasnovidec, kartářka či astrolog Vám kdekoliv na světě bezesporu dá hodně cenných informací, ale mě NIKDO NA SVĚTĚ NEŘEKL, CO MÁM DĚLAT, KDYŽ PŘEDE MNOU BUDE VELMI TĚŽKÉ OBDOBÍ, když se mi nebude dařit v práci, partnerském vztahu, duchovním životě, či financích. Při čtení palmového listu DOSTANETE KONKRÉTNÍ: Jak se vyhnout opakování chyb, jak vyčistit rodovou karmu a jak eliminovat těžká období, kdy se vám nevyhne autonehoda, či problémy se zdravím apod. Vše co se týče Vás a Vašich blízkých se můžete dozvědět z Vašeho palmového listu.

Po skončení besedy bude možnost přímo na místě v předsálí Loutkového divadla, si nechat udělat otisk palce a vyplnit žádost o hledání palmového listu v jižní Indii. Cena otisku: 600,- Kč

V předsálí divadla bude také Výstava a prodej obrazů a kalendářů Sylvy Česlarové, se kterou se budete mít možnost osobně setkat. Využijte této mimořádné akce. Těšíme se na setkání a sdílení s Vámi.

Předprodej vstupenek:

Solná jeskyně Na Rybníčku, tel.číslo: 731 202 703

SLUNA, Horní náměstí 27,Opava ,tel.číslo: 553 712 319


Zavřít