Večerní škola pro neprofesionály Feng Shui


Večerní škola pro neprofesionály Feng Shui od 9.Listopadu 2018 v Ostravě.

Milý nadšenci Feng Shui a věci s ním souvisejících

Na popud mých posluchačů jsem pro vás připravil tří měsíční mini kurz Feng Shui, který jsem nazval jako Feng Shui škola pro neprofesionály.Studium je doporučeno pro všechny, kteří momentálně nebo určitě vědí že se dané problematice nechtějí věnovat profesionálně, ale dané informace je přesto lákají a zajímají.

Úkolem tohoto projektu je obeznámit se s naukami Feng Shui a Astrologie, ale zároveň studovat velmi klidnou formou, bez extrémního množství propočtových technik. Určitě tím ale nezanevřeme na skutečné informace klasického Feng Shui, použitelné v praktickém životě.

V průběhu tří měsíců se setkáme celkem 12 krát, v různých termínech, v podvečerních hodinách. Tyto střetnutí by měli být pro vás určitou dávkou energie, radosti a změny v průběhu hektického týdne.

Nemůžete být s námi fyzicky? Studujte on-line!

Škola bude zároveň probíhat i jako webinář. Takže pokud nebudete moci přijet k nám, můžete studovat doma přes web. Ze všech vyučovacích hodin se také pořídí video záznam, který si můžete doma opakovaně prohlížet a dostudovávat si tak věci dodatečně. Pokud si vyberete možnost studovat On-line, do správy při registraci napište ,,webinář?.

Termíny setkání a vysílání:

Začínáme v Pátek 9.11.2018

začátek vždy o 18:00, předpokládaný konec 20:00

Cena:

platit za kurz lze postupně/měsíčně, nebo najednou se slevou.

1950 kč/měsíc (4 setkání)

5250 kč při platbě předem za celý kurz (12 setkání)

Každé střetnutí, se budeme věnovat jedné tématice, například vztahy a také určitému specifickému okruhu z Feng Shui.

Ke každé problematice dostanete tištěné podklady, které jako celek budou vytvářet kompletní materiály pro studium na večerní škole.

Další informace na: Fridrich Peter, 724 773 861, fridrich@fengshuiforlife.eu

S pozdravem

Peter Fridrich

CZ +420 724 773 861

web: www.fengshuiforlife.eu


Zavřít