přednáška : CESTA K SOBĚ PROSTŘEDNICTVÍM BAREV


Úvodní přednáška CESTA K SOBĚ PROSTŘEDNICTVÍM BAREV je malou ochutnávkou k dvoudennímu sebevzdělávacímu semináři o vlivu barev na naši psychiku a zdraví.

Je mnoho způsobů, jak získat rovnováhu a klid v duši. Jednou z cest je nepochybně vědomá práce s barvami. Barvy jsou součástí světla a přinášejí nám celou řadu informací o nás samých. Z jejich pozorování v součinnosti s tím, jak promlouvají k naší duši, můžeme do větší hloubky rozpoznat své psychické rozpoložení, úroveň duchovního i duševního vývoje, informace o našem vnitřním rozpoložení, ale také o silných i slabých stránkách naší osobnosti. Barvy jsou prostředníkem k vyladění energií uvnitř nás. Pomocí vizualizačních technik s nimi můžeme pracovat každý den na naší harmonizaci.

Jak je možné, že barvy mají tak rozsáhlý jazyk? Je to proto, že jsou nositelkami energie.

Úvodní přednáška je v délce 2 hodiny (cena za hodinu je 125,- Kč).

CESTA K SOBĚ PROSTŘEDNICTVÍM BAREV - víkendový seminář 1.-2. 12. 2018

Mým záměrem je ukázat vám, jak prostřednictvím práce s barvami a pochopením jejich skrytého jazyka můžeme uzdravovat svoji mysl, emoce a tím i energii těla. Ráda bych vám představila systém čaker z trochu jiného pohledu, než jaký znáte například z jógy. Naučím vás pracovat s technikou vizualizace, intuitivní kresby, vnímat energii jednotlivých barev, ale také, jak pracovat s technikou intuitivní kresby a propojit se s podvědomím. V závěru semináře si vytvoříte vlastní kresbu, kterou si odnesete domů jako svůj momentální obraz duše.

CO SI ZE SEMINÁŘE ODNESETE?

1. Naučíte se na sebe dívat zevnitř a lépe pochopíte, co se odehrává venku

2. Poznáte významy jednotlivých barev a začnete s nimi vědomě pracovat

3. Tyto poznatky využijete nejen v oblékání, ale také ve své profesi, či v bydlení

4. Naučíte se, jak získat lepší vztah k sobě a jak lépe využívat svůj potenciál

5. Dostanete návod, jak se pomocí intuitivní kresby vykreslit ze svých strastí

Seminář proběhne od 9,00 do 17,00 hodin s hodinovou přestávkou na oběd. Budeme pracovat 14 hodin čistého času. Cena semináře je 2300,- Kč

Pro tuto práci si prosím vemte s sebou pohodlný oděv a přezůvky, papír a něco na psaní. Pastely, pastelky, výkresy a další pomůcky, včetně drobného občerstvení ( ovoce, voda, čaj ) jsou v ceně semináře. V polovině dne proběhne přestávka na oběd, který si každý hradí sám. Pro zájemce je možné zajistit vegetariánské jídlo.

Mgr. GRETA SARTORI

Výtvarnice a designérka, vystudovala PF Univerzity Palackého v Olomouci, obor výtvarná teorie a výchova. Řadu let pracovala jako výtvarný pedagog na Gymnáziu v Karviné, od roku 1995 se jejím povolání na řadu let stala volná umělecká tvorba. Do povědomí veřejnosti se zapsala především tvorbou originálních šatů, určených pro koncertní pódia a tzv. textilní grafikou. Témeř dvacet let se aktivně věnuje tvorbě z textilu, skla, ale především kresbě nebo malbě. Od roku 1996 zrealizovala řadu samostatných výstav u nás i v zahraničí, podílela se na několika desítkách výstav kolektivních, ale také na tvorbě interiérů soukromých, restauračních nebo firemních prostor.

Nyní by se chtěla podělit o své zkušenosti s barvami, o tom, jak mohou ovlivňovat náš každodenní život, zdraví, náladu nebo se jen tak poučit o tom, kde se vlastně vzala symbolika barev, nebo praktické rady o tom, jak barvy vzájemně kombinovat nebo využívat například k meditaci.


Zavřít