přednáška Tajemství Bosny a Hercegoviny


POZVÁNKA NA PODVEČERNÍ SETKÁNÍ - ve středu 8.7.2020 s Petrem Sumitem a se mnou o tajemstvích Bosny.

V loňském roce v září jsem již počtvrté s výbornou partou lidí navštívila nádherná místa Bosny a Hercegoviny a také bosenské pyramidy.

Zvu Vás v 17,30 hod. na posezení a povídání si o hodně diskutovaném a také navštěvovaném místě bosenských pyramid, které ve mně zanechalo nádherné zážitky, vzpomínky a touhu vrátit se tam znovu. O tom všem více osobně, neboť chystáme novou cestu v září 2020.

Posvátná místa této země, zejména údolí bosenských pyramid, s kouzelnou panenskou přírodou a srdečnými obyvateli, představuje více než jen poznávání a relaxaci, ale také možnosti léčení v tunelech RAVNE. Nacházejí se zde megality, které vibrují na frekvenci prospěšné pro lidský organizmus. V tunelech byly naměřeny vysoké hodnoty negativních iontů (43.000 inotů /cm3). Pobyt v tomto prostředí má přínos pro zdraví, především astma, alergie, problémy s pohybovým aparátem,aj. Ozdravný pobyt přispívá k celkové regeneraci organizmu.

Bosenské pyramidy jsou největším a nejstarším komplexem pyramid na světě. Podle vědeckých měření zdejších frekvencí ultrazvuku a infrazvuku, jsou mnozí přesvědčeni, že se jedná o obrovský zdroj a zesilovač zemské energie. Nacházejí se zde pyramidy: Slunce, Měsíce, Lásky, Draka a další... Pyramida Slunce je nejvyšší pyramidou světa.

Součástí našeho setkání bude promítání fotografií a videí z Bosny a Hercegoviny, z tunelů s léčivou energií a posvátných míst, vodopádů a kouzelných scenérií. K dispozici bude nabídka krystalů z pyramid, knih o pyramidách a Bosně, kožešin z bosenských ovcí a rovněž možnost získat informace k připravované cestě do Bosny a Hercegoviny - viz níže program cesty.

V případě zájmu volejte již nyní na mobil 604 402 699.

Těším se na Vás a sdílení mých pocitů, prožitků, léčení a poznání nádherných míst naší planety, kde se tají dech a člověk zapomene na starosti všedních dní a nechá se unášet krásou přírody, její dokonalostí a s pokorou přijímá dary, které leží u nohou.

---------------------------------------------

SPOLEČNÁ CESTA POZNÁVÁNÍ DO BOSNY A HERCEGOVINY S POBYTEM U MOŘE.

Desetidenní putování Bosnou a Hercegovinou s relaxací a koupáním u Jaderského moře v Chorvatsku. Pobyt je rozdělen na čtyři části.

Pobyt jako dovolená nejen pro ty, kteří již v minulosti absolvovali některou z transformačních cest k pyramidám v Bosně. Součástí pobytu je ubytování, kompletní kvalitní strava, doprava minibusem, pohoda i zábava.

První část zahájíme pobytem ve městečku Visoko, v údolí Bosenských pyramid, druhou část prožijeme v Hercegovině, ve třetí části se přesuneme do Chorvatska k Jaderskému moři. Poté se vrátíme zpět pro léčení a meditace do údolí Bosenských pyramid, kde proběhne čtvrtá část putování a vyvrcholí výstupem a meditací na doposud největší objevené pyramidě na světě - pyramidě Slunce.

Údolí Bosenských pyramid dozajista více než potěší všechny účastníky už při příjezdu do Bosny a prvních strávených dnech v této zemi. Pravidelné léčení v tunelech Ravne, užívání si na energeticky silných pyramidách, setkání a sdílení s místními přáteli, výborná místní kuchyně a mnoho dalšího. Pak poznávací přesun na jih, nádherným kaňonem s doprovodem kouzelné řeky Neretvy do Hercegoviny. I tady navštívíme krásná a silná místa, vodopády a typická balkánská města. Odpočinek, relax, zábava a plavání v Jadranu bude další perlou tohoto putování. Návrat do údolí Bosenských pyramid bude pokračováním aktivit, spojených s uzdravováním těla i mysli


Zavřít